28.3.2011

Portaikko

Asumme kaksikerroksessa talossa ja nyt esittelen tässä teille portaikkomme. Seinällä on kuvakollaasi sukulaisista ja rakkaista, ja kokoelma kasvaa kokoajan.

Tältä näyttää alhaalta ylös


ja tältä ylhäältä alas

Uusi naulakkohyllykkö sopii mainiosti portaikon seinään, tuo kohta on kaivannut jo iät ja ajat jotain seinällensä. Vaikea on ollut keksiä mitä siihen laittaa, maalata ei voi kun on niin pirun korkea seinä ja mitään kivaa tauluakaan en ole tuohon kohtaan löytänyt. Hyllykön löytäminen oli siis ihan helmi-juttu.


Olen asentanut kaiteen taakse led-valosarjan. On todella kätevä, koska joudun yöllä kulkemaan portaissa. Näin ei tarvitse räppäillä kattovaloja päälle!

Tältä valot näyttää illalla.


Uusi lumi, vanhan surma? Ja ***kat. Taas tuli uutta lunta, tämä ydintalvi ei lopu koskaan.
Lukijani Isännöitsijä-Johanna on kauhuissaan seuraavasta kuvasta. Olen odottanut tuon alas romahtamista marraskuusta asti.... räystään alla olevat roikkulyhdyt ovat varmaan entiset, kun se joku päivä tapahtuu!

7 kommenttia:

 1. Kollaasi näyttää tosi hyvältä ja naulakkokaappi tosi kivannäköinen, hienosti portaisiin mukautuva :) Itse suunnittelen kanssa yhdelle seinälle kollaasia, mut siihen tulee lisäksi kaikkea muutakin härpäkettä.
  Voi hitsi, olen käynyt aina välillä blogissasi lukemassa ja taas jostain tänne pöllähdin, luulin olevani jo lukijasi, mutta enpä näköjään ollutkaan, mutta erhe nyt korjattu :))

  VastaaPoista
 2. Upeasti olet laittanut nuo taulut portaikkoon!! Tykkään kauheasti tuollaisista tauluasetelmista, itsekin yritän kerätä nyt peiliasetelmaa portaikon seinälle :)

  VastaaPoista
 3. Ekaa kertaa blogissasi ja tulenpa vierailulle toistekin =)

  VastaaPoista
 4. Hyllykkö sopiikin tosi hyvin tuohon portaikkoon :)

  VastaaPoista
 5. Hei kivalta näyttää valokuvat, meilläkin ollut valokuvaseinä suunnitelmissa jo pitkään... Kehykset on maalattu, mutta kuvat odottavat tulostajaa. Aina on joku väri printteristä loppu... Hyvä idea noi valot! :)

  VastaaPoista
 6. Oi! Itsekin haaveilen joskus tulevaisuudessa saavani valokuvakollaasin portaikkoseinälle :) Hyllykkö on kaunis ja sopii kuin nakutettu paikalleen :)

  VastaaPoista
 7. Ihana idea nuo valot! Sitten kun joskus saadaan rempattua nuo meidän portaat niin tahdon myös!!!! :D

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...