25.3.2011

Ärsyttää!!!

Onko tämä tuttua teillekkin? Siisti keittiö ja siisti laatikko ulkoapäin.


Mutta auta armias jos sen avaan, se räjähtää silmille!!!!!!


Ei räjähdä enää!


Meni niinsanotusti hermo. Kävin Ikeassa hakemassa hieman keittiönlaatikon sisusteita.
Tuo laatikko, mikä on varmaan aterinlaatikoksi alunperin suunniteltu, käy hyvin leivinpaprujen, kelmujen ja folioiden säilytyksessä. Niitä tuosta laatikosta tarvitsee useimmiten. Pikkulokerossa säilyy kuminauhat.


Ja tietysti tuli niitä heräteostoja. Löytönurkassa oli kaikkea ihanaa. Esim. tuo kiva rottinkikori 7 €. Uusia kynttilöitäkin oli tullut.


Aluksi olin ylpeä kun en ostanut niitä kaikkia kivoja juttuja joita oli poistonurkassa, kuten Ikea +365-lamppuja ja sinertäviä tyynyliinoja. Nyt harmittaa, äh.

Ainiin, yritin etsiä niitä Godmorgon-säilytysjuttuja..mutta enpä löytänyt, missä ihmeen osastolla nekin mahtaa olla :/

5 kommenttia:

 1. Sama täällä,laatikot sisältää erinäisiä tavaroita ja kaikki sikinsokin.

  Joskus harmittaa kun Ikea on meiltä katsottuna niin kaukana,onneksi kuitenkin Kuopioon valmistuu ensi kesänä uusi Ikea.Ehkä sitten meillekin olisi mahdollista mennä siellä käymään,kun matkaa ei kerry kuin sata kilsaa.
  Sieltä kun saisi kaikkea niin monipuolisesti.

  Nuo kynttilät on niin söpöjä.

  Mukavaa perjantaita sinne.

  VastaaPoista
 2. Ihan mahti hyvään järjestykseen sait kyllä noilla ikean sisusteilla laitettua. Pitää varmaan itsekin ostaa tuollaisia kun seuraavan kerran piipahtaa Ikeassa.

  VastaaPoista
 3. No ihan sama juttu meilläkin, ja kukaan ei yleensä tunnusta laittavansa noihin "ihme"laatikoihin mitään ja aina sieltä vaan löytyy mitä ihmeellisempiä turhakkeita.
  Hyvä idea tuo, pitääkin hommata samanmoiset jospas sais laatikot siistiksi. Kiitos vinkistä.

  -tuija-

  VastaaPoista
 4. Tuttu juttu, ja itsekkin olen yrittänyt siivoilla erilaisilla apuvälineillä, pysyy kaks päivää siistinä sitten kun teen ruokaa tai leivon niin lapset kuluttaa sen ajan SOTKEMALLA! Aina! :D

  VastaaPoista
 5. Sen on kauan aikaa jossain takaraivossa jyskyttänyt tavara-ahdistus, viimeinkin suoritetun raivauksen ja sisustuksen aiheuttanut, että tuokin olisi vielä ihan liikaa tavaraa. Haaveissani on sellainen "leffalaatikko", jossa on kaksi tai kolme tavaraa omilla paikoillaan. ;) (siis leffoissa on sellasii usein)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...