24.3.2011

Kakkuhommia

Meikäläisellä on pitkästä aikaan tiedossa pari tilauskakkua. Itseasiassa ihan mukavaa. Vaikka viimeksi kun tein tilauskakkua viimekesänä viimeisillään raskaana, olin sitä mieltä että en tee enää koskaan :)

Eilen Tiimarissa pyörähtäessäni, huomasin että nuo kakunkoristelu-tarvikkeet oli suurimmaksi osaksi puoleen hintaan, mahtia. Tulipa nyt ostettua juttuja, mitä on pitänyt hankkia jo vuosikaudet.

Kuten tämä kätevä lokerikko väreille, jes enää ei tarvitse sotkea Bona-purkin kansien kanssa. Ja hyvät sudit on A ja O. Lehdenvihreää pastaväriä onkin pitäny ostaa jo tovi, oma värini on ollut kategoriassa jonkinsortin myrkynvihreä, nyt tulee lehdistäkin oikean värisiä.Sokerimassaa menee aina, joten sitä kolmessä värissä.Aiemmin ostin Ullanunelmasta tällaisen kirjain- ja numerosetin, vihdoinkin voin tehdä tekstejä kakunpäälle, jes.


Ja jotta ei sivuta pääaihetta liikaa, tuli ostettua alelaarista jotain sisustuksellistakin. Munakynttilät oli alessa, eli pääsiainen tulee. Silloin saa syödä luvan kanssa suklaata munien muodossa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...