30.4.2011

Hauskaa vappua

Olen pyrkinyt laittamaan jokapäivä tänne blogiin jos jonkinmoisen postauksen. Eilen postaukset jäi tyystin väliin, tämän äitin voimat on aika kortilla, vauva kun on huutanut jo 8 kk. Vanhempi lapsonen oli eilen mummolassa yökylässä, mutta tuntuu että ei siitäkään ole apua, tuo itkun kuuntelu vie niin voimat. Tuunausideatkin ihan lopussa. No jokupäivä, jokupäivä???

Tänään olen valmistellut huomista vappubrunssiamme, tarjoilupöydästä löytyy mm. nämä munkkirinkelit ja vaniljamunkit.
Mmmmmm, huomenna herkutellaan!

Kaikille ihanille lukijoilleni ja satunnaisillekkin kävijöille AIVAN IHANAA WAPPUA. Nauttikaa, juhlikaa, vaikka ylimääräistä vapaapäivää ei tänävuonna suotukaan!

7 kommenttia:

 1. Tuskin se yhtään lohduttaa tällä hetkellä, mutta kyllä se itku joskus loppuu ja niistä ajoista jää vain kaukaiset muistot. Neljän lapsen äitinä voin sen sinulle vakuuttaa. Voimia ja jaksamista. Hauskoja vappubrunsseja.

  VastaaPoista
 2. Ei niitä postauksia tarvotse joka päivä laittaa, vaikka tosi mukavia ovatkin. Voimia ja jaksamista!

  VastaaPoista
 3. Jotenkin tutulta kuullostaa tuo vauvan itkun kuuntelu!Meidän tyttärellä vauva-aikaan oli koliikkia ja sitten myöhemmin itki muuten vaan,vaativainen tapaus ollut koko pienen ikänsä!:) Itkut helpottaa huomattavasti kun oppii liikkumaan sekä puhumaan!!Tsemppiä! <3 Tiedän tunteen kun ottaa aivoon!!Minulla siitä ainakin on jäänyt ihan traumat,jos näin voi sanoa..

  Mutta oikein ihanaa vappua toivotan!

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttävät nuo munkit ja varmasti maistuvatkin! Oikein maukasta vappupäivän herkuttelua!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...