Kattauksen tein 70-luvun hengeen, astiat ihtaa seiskytlukua, Grapponiaa ja Kastehelmeä. Mukana on myös Riihimäen lasin Taalaria.
Menu ei ehkä ihtaa 70-lukua, mutta mun lemppareita:
Makisusheja
itse tehtyä perunasalaattia
itse tehtyä perunasalaattia
lihapullia
munkkeja
mangokakkua
mangokakkua
viinirypäleitä
lohileipäsiä
lohileipäsiä
NO NAM! Mitä herkkuja!
VastaaPoistaOi mitä herkkuja; nam! Tuli kyllä syöpöteltyä täälläkin oikein olan takaa ja nyt paluu arkeen taas eli enemmän salaatti ja vihannespuolelle;)
VastaaPoistanam noita olis kelvannut syöpötellä, meidän brunssi koostui vapputorin jälkeen noutopizzasta, laiskoja oltiin
VastaaPoistaNAMNAMNAM!!!!
VastaaPoista