27.7.2011

Kyökissä


Tuli taas vaihdettua keittiönpöydän paikkaa, jos tuo ruokailunurkkaus tulisi edes vähän toimivammaksi. Ahdasta on. Vaikka miten päin kääntäisi...Näin päin pöytä ei ole ollutkaan näiden vuosien varrella!

Tekisi niin mieli maalata tuo pöytä valkoiseksi, mutta pelkään että kyllästyn siihenkin. Pöytä kun on hankittu vuosiksi eteenpäin, piti tilata mittatilaustyönä kun 150 cm pituisia ei ole normivalikoimissa ollenkaan...Ehkä se passaa tummana, edelleen.


Olen kironnut tuota Ikean pyöreätä muovitablettia, jonka olen hankkinut koirankuppien alustaksi. Ja nyt vasta hokasin, että hei, tuota muovia voi niinkun leikata. Hölömö.Nyt sopii tuohon nurkkaansa paaaaaaaaljon paremmin.

Me saadaan tänään ehkä meidän "uusi" auto. Jänskättää, osaanko ajaa farkkumallista ollenkaan? Tuota normimallistakin on tullut kolhittua ihan tarpeeksi :)

4 kommenttia:

 1. Oikein kivan näköinen tuo teijän ruokanurkkaus...mulla hirvee tarve muuttaa olkkarin järkkää, mutten tiiä miten. Mm. tää kaappi vaan on niiiiin iso ja niiiin painava, että tarviin miehistä apua ja se miehinen apu ei kovin innostunut mun muuttoaikeista, hih...ainakaan ennen, kun tiiän edes mitä haluan ;D

  Edelliseen kommentoitava sen verran kans viel, että kun miehen kummipoika ja Peipposen puolserkku täytti su:na 2v. niin alkoi tän rouvan päässä hirmuiset synttärivalmistelut, enää (??!!) 4kk aikaa Peipposen vastaaviin kemuihin, iik! Ja todistettua on, että nuo 4kk menee ihan liian nopeesti! Iiiik!

  VastaaPoista
 2. Ihanan raikas sisustus, sopivasti tummaa mukana!terveisin romulyyli-riitta

  VastaaPoista
 3. hih, mulla koirankupilla sama alunen :)

  VastaaPoista
 4. Ikä tuo viisautta, vai miten se oli..? ;) Kivalta näyttää!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...