7.8.2011

Rippikakkua ja hillova

On taas vietetty aikaa tilauskakun parissa. Toiveena oli rippikakku tytölle vaaleanpunaisin kukin ja sisältä löytyisi mansikkaista sekä suklaista täytettä.
Teinpä siis tällaisen 40 hengen levykakun mansikka- sekä geishamoussella.



Olen myös ollut kätevä emäntä tänä viikonloppuna.
Keittelin hillova kun raparperia oli vielä pihalla ihan kivasti.
Tein mansikka-rapsu-hilloa ja voi peijoona, tuli sitten hyvää. Tänään vois (taas) paistella plätyi.




Njam.

4 kommenttia:

  1. Voi että osaa olla kaunis kakku! :)

    VastaaPoista
  2. Todella upee kakku!! Hillokin näyttää tosi herkulliselta nam!

    VastaaPoista
  3. Vau ! Saanko kysyä, kuinka nuo ruusut kermasta on tehty? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh nyt vasta tajusin että nehän näyttää ihan ruusuilta. Olen tehnyt ne ihan normityllalla vaan pursottamalla ympyrän :)

      Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...