Teinpä siis tällaisen 40 hengen levykakun mansikka- sekä geishamoussella.
Olen myös ollut kätevä emäntä tänä viikonloppuna.
Keittelin hillova kun raparperia oli vielä pihalla ihan kivasti.
Tein mansikka-rapsu-hilloa ja voi peijoona, tuli sitten hyvää. Tänään vois (taas) paistella plätyi.
Keittelin hillova kun raparperia oli vielä pihalla ihan kivasti.
Tein mansikka-rapsu-hilloa ja voi peijoona, tuli sitten hyvää. Tänään vois (taas) paistella plätyi.
Njam.
Voi että osaa olla kaunis kakku! :)
VastaaPoistaTodella upee kakku!! Hillokin näyttää tosi herkulliselta nam!
VastaaPoistaVau ! Saanko kysyä, kuinka nuo ruusut kermasta on tehty? :)
VastaaPoistaHeh nyt vasta tajusin että nehän näyttää ihan ruusuilta. Olen tehnyt ne ihan normityllalla vaan pursottamalla ympyrän :)
Poista