17.11.2011

Joulukoristeita osa yksi

Sitä tulee joka tuutista nyt. Joulua siellä, joulua täällä, joululeivontaa, jouluaskartelua...
Meikäläinen antoi sitten periksi ja laitteli ensimmäiset koristeet paikallensa.

Ensin kaivoin kaikki koristeet kaapista. Siis oliks niitä näin paljon????

Vuosien hamstraus tuottaa tulosta, nyt niitä koristeita ei tartte juuri ostella enää kun löytyy monessa värissä ja monessa tunnelmassa.

Tänävuonna meillä jouluväritys on hopeeta, harmaata, valakosta ja mustaa!
Viimevuonna ostamani joulutähti siis käypi tänäkin vuonna.


Olkkariin tuli itsetehtyyn romuluiseen "kattokruunuun" koristeet.


 Siellä näkyy takana lista nojaamassa seinään, ei ole siis uusi sisustuselementti :) Mies lupasi duunata siitä jonkunnäköisen naulakon eteiseen koiran valjaille ja rotseille.

 Nää mustat pallot löysin viime tammialessa alekorista ihan pilkkahinnalla. Jes että kerrankin olin kaukokatseinen.Ikkunanpokaan ripustin valot, ihanaa tunnelmaa saa noilla valosarjoilla aikaan. Noissa olisi kiva pitää ympärivuoden valoja.


Alkaa vaan tässä montavuotta vanhassa valosarjassa olla palaneita polttimoita....kun jaksais alkaa vaihtamaan...


Loput koristelut duunataan myöhemmin, kuten kuusi. Se täytyy duunata tytön kanssa, se oli viimevuonnakin ihan intopiukeena kun pääsi mukaan koristelu hommiin. Se on toinen juttu, miten sen kuusen käy ton mun nuoremman "tahmanäpin" kanssa...

14 kommenttia:

 1. kattokruunu on ihan huippu! muutenkin hyvät kuvat:) mäkin kaivoin vasta koristeet esille, en vielä purkanut niitä liioin laatikosta mutta huomasinkin että suurinosa on "kadonnut" tässä vuosien varrella.. ei muuta kuin joulushoppaamaan :D

  VastaaPoista
 2. En yleensä tykkää joulu hömpötyksestä, mutta näistä kuvista ei vaan voinut olla tykkäämättä!!!! Ja tuo viimeinen valosarja, aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. Ikkunapokat näyttävät todella hyvältä noiden valojen kera!

  VastaaPoista
 4. Heh, mä en edes kehtaa näyttää kuin paljon tällä hamstraajalla on koristeita :O) Noi valot on niiiin hienot tossa kehyksessä ja hei se tapettijuttukin edellisessä postauksessa, WAAAUUU!!! Kiva uus nimi muuten sulla ;O <3<3<3

  VastaaPoista
 5. Kiitza! Hemmetin Blogger sekoilee, toivottavasti mä näyn taas ihan itsenäni Hyypiönä :)

  VastaaPoista
 6. Siis teiksä oikeesti jotain As Oy Mustikka-blogia??? Ihan vähän repesin kun näin eka nimen ja sit kuvan ja ajattelin että nyt on Rouva Hyypiöllä lääkitys kohdillaan, mulle niitä samoja kiitos, hihiiiii ;D!!

  VastaaPoista
 7. Joo mä aloin harrastaa skitsofreniaa ja mulla on useita henkilöllisyyksiä :=)
  Yritin yhtä toista blogia alkaa tekemään ja sit se muutti sen tiedot tonne Hyypiöönki...KIITSA Blogger...grrrrrrr

  VastaaPoista
 8. Mulla meni kuule aikaa kans sillon kun viva la vintagee yritin saada pois! Mut sit jouduin tekeen täysin uuden profiilin, eri s.postiosoite bloggeriin eli kaikki meni uusiks!!

  VastaaPoista
 9. Tajuttoman kiva toi lamppu! Siihenhän saa vaikka mitä roikkumaan vuodenajan ja pyhien mukaan :)

  VastaaPoista
 10. Joulu on aika rok musta-valkoisena, tyylikästä, kun se sopii muuhun sisustukseen ja sulle sopii. Pahasti pisti silmään saatananpalvojien tähti, koskaan en missään ole sitä huomioinut ennen, mutta nyt se räjähti verkkokalvoille, vaikkei varmaan tarkoitus ollutkaan. Hui...

  VastaaPoista
 11. Äirelä: Missäs ihmeessä sä pentagrammin näit???

  VastaaPoista
 12. Noihin kehyksiin nuo valot sopii kyllä tosi kauniisti! Minäkin ajattelin, että laittaisin sellaiset meidän kehyksiin. Mutta kun ne on makuuhuoneessa, niin en tiedä, viitsinkö, kun ei siellä tule muuta kuin nukuttua;)

  VastaaPoista
 13. Mua jäi häiritsemään :D Missä on saatananpalvojien tähti?

  VastaaPoista
 14. Anniina: no niin jäi muakin häiritsemään, en kyllä löydä näistä kuvista pentagrammin pentagrammia. Paitsi jos joku pitää paperitähtiä saatanallisina?????

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...