16.11.2011

ON SILLÄ POK(K)AA

Meikäläinen on tapetti-hamsteri. Aina rautakaupassa asioidessani käyn heti ekana ale-tapettilaarin läpi. Samoin kirpparilla tulee tutkittua löytyiskös vanhoja tapettirullia.

Jokinaika sitten K-raudassa käydessäni alekorissa oli varsin ihania tapsuja...tietenkin mustavalkoisia, mun makuuni.


Keksin sitten käyttää tapettia ikkunanpokaan joka on pyörinyt siellä täällä ja ei ollut löytänyt paikkaansa.Nyt tuo poka on nojannut olkkarissa seinään 4 viikkoa. Tämä kun tarttis pari reikää jotta sen saisi seinälle, eli porakoneelle olis töitä. Ite en vaan osaa käyttää sitä aparaattia ja mieheltä kun jotain pyytää, näin käy aina. Hän nyt sit odottaa ja odottaa ja odottaa ja odottaa...
Mulla on nyt toiveet korkealla kun typsykkä menee mummolaan taas pariksi yöksi, jos nyt sitten saisi pari reikääkin herra aikaiseksi....peukut ylös.

Ostin muuten aiemmin kirpparilta sen Kotilieden vuodelta -63. Se on kuule sellanen aarreaitta, luin sen kannesta kanteen ja jopa mainokset on aivan ihania. Vois kehystää jokaisen.
Tässä yksi herkkupala, lehdessä oli sisustusjuttu koskien keittiöitä ja ruokailutilaa. Näin sitä sisusteltiin 50 v. sitten.Huom. Ei ainakaa ärsytetä sitä perheenisää tiskeillä.

15 kommenttia:

 1. Hih, huippu tapetti löytö;) Sisustus Aittakin on vuorattu tuolla tapetilla! Tykkään:)

  VastaaPoista
 2. Jasmiina, mä huomasin sen heti! Erittäin upee valinta! Oottelen kovasti kuvia lisää puodistasi.

  VastaaPoista
 3. Ja oli vielä tosi edullinen! :) kuvia tulloo..jos joskus saan kaiken valmiiksi..:S ainakin lauantaihin mennessä..ei oo vaihtoehtoja :D

  Kivaa keskiviikkoa ja tuunailehan pian taas lisää, sulla on kivoja ideoita :)

  VastaaPoista
 4. Meillä kanssa välillä noi "sisustusaikataulut" vähän mättää, kun ei itse osaa kaikkia aparaatteja käyttää ja isäntä ei vaan saa mitään aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 5. No hieno ikkunanpoka nyt ja kun saisit vielä seinälekin sen.
  Meillä on kuule ihan sama juttu, on parit taulut ja ikkunanpokat ja ainakin kaksi hyllyä, jotka pitäs seinälle saada...en tiedä vaan milloin? Pitäs opetella itse käyttämään akkuporakonetta, tai osaan kyllä vähän, mutta en luota omiin kykyihini....Mutta sitä vartenhan on mies...luulisin..

  Kivaa loppu viikkoa sulle.

  VastaaPoista
 6. Meillä saa miehen hommiin hyvinkin nopeasti, kun itse kaivaa poran esiin ja "alkaa" töihin. Se tulee melkoisella vauhdilla ottamaan homman haltuunsa, kun ei luota mun taitoihin... :)

  Ritsa

  VastaaPoista
 7. Voihan vida miten hieno tuli,taas tekis mieli sanoo että apinoin mutta sä oot niin aikaansaapa etten mä millään kerkee kaikkia hyviä idiksiäs kopioimaan=D Sun pitäs poralla juruuttaa aivan hemmetinmoinen kolo seinään,sen jälkeen mies ehkä kaivais poran esille heti kun vähänkin vihjaisit;)Paitsi että sitä koloo ois aikas tylsä katsella...

  VastaaPoista
 8. Ihana tapetti ja hienot pokat tuli... vielä, kun saisit ripustettua seinälle :)

  VastaaPoista
 9. Ihana tapettilöytö ja hieno idea käyttää sitä pokassa:) Meilläkin nämä minun maan mainiot sisustusideat usein pysähtyvät miehen "huomenna teen sen"-lauseeseen, kuten nyt nuo keittiön hyllyt, jotka odottavat kiinnittäjäänsä:D

  Minulla on vanhoja lehtiä myös ja niitä on aivan ihana selailla! Niistä saisi kyllä vaikka miten monta hienoa taulua:)

  VastaaPoista
 10. Heips (taas) Hyypiö!

  Blogistani löytyy sulle pieni ylläri ;)

  VastaaPoista
 11. Tapetti-pokasta tuli hieno!

  Mua nauratti toi lehtiartikkeli... =D Ei varmaan tosiaankaan se perheenpää tahdo haistella palaneenkäryä tai katsella tiskejä.... HIH!

  Ja miten onkaan asiat nyt, ukko jos ei tahdo tiskejä kattella, niin herrahan on ihan itse hyvä ja alkaa siivoamaan/tiskaamaan.... =D Kyllä se on hyvä, ettei enää pidetä itsestään selvänä että perheen äiti on se ainoa kotiorja. =D Mahtava juttu! Kiitos viikon parhaista nauruista!

  VastaaPoista
 12. Mulla on kans tollanen tapetti (: !! Tykkään!

  VastaaPoista
 13. Miten laitoit tuon tapetin kiinni tuohon ikkunanpokaan?:)) itsellä nimittäin sama projekti edessä:D

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...