29.12.2011

Ale-ale-ale-aleeee-alleeeaaaa

Hyypiö kävi myös alennusmyynneissä. Jotain tarttui mukaan, pienessä mittakaavassa.
Kinkkua (no vain 900 g), joulukoristeita, tyttösen synttärikutsutarvikkeita.
Voitte vaan arvata mitä on teemana synttäreillä.

 








Mätin tiimarissa koriin vaikka minkälaista koristetta ja arskarteluhärpäkettä ja loppulasku oli vaan 11 egee, kyllä oli ilmaista. Vielä kutisis käydä hakee stockan alesta koristeita :)

Itseäni hemmottelin peräti yhdellä alusasulla, alan olla siinä vaiheessa että kalsarit tippuu jalasta ja tissiliivit on joko isot tai liika pienet.

Huhhuh, johan tuli shoppailtua ihan törkeesti :)

10 kommenttia:

  1. Ihana oot! <3 <3 Ja kyllä halvalla lähti! =D Itse meinasin ale-kielloistani huolimatta sortua lähtemään Riviera Maisonin aleen Mannerheimintielle, onneksi onnistuin jättämään väliin ja nyt kaikki -50% jutut on jo varmasti loppu... JEEEE!!!! Stockalta ei ystävän mukaan löytynyt mitään kivaa tänä vuonna ja verkkokaupassakaan ei ollut mitään mulle... Tupla JEEEE! =D Muttamutta, mulla olis mahis saada kuolamaani (ja mies kuolaa enemmän) Kaanin Jazz tuolit melko edullisesti joten voi olla että kaupat on tehtävä! =D Sinne meni ale-lakko.... :)

    VastaaPoista
  2. Tosi nihkeästi oli kyllä Stockalla joulukoristeita jäljellä. Ite piipahdin aleostoksilla Itäkeskuksessa ja sieltä oli melkein kaikki koristeet loppu. :/ Tiimarissakin oli parempia vielä!

    VastaaPoista
  3. Bling,bling, ihanuuksia olet shoppaillut!:) Ja halvalla vielä:)

    VastaaPoista
  4. Nyt onkin hyvät päivät shoppailla:)
    Kivaa viimistä viikkoa 2011!!

    VastaaPoista
  5. Ootko käyny H&M homen alessa? Mä kävin tänään. Iso kassillinen kaikkea mahdollista ja lasku oli 13 euroa. Esim ihanat pallotyynyliinat oli vain EURON kpl..

    VastaaPoista
  6. -Miia-: o-ou, mut tollaseen kelpaakin langeta!
    Heidi: Bling bling on niin in :=)
    Jasmiina: samaa myös sinne.
    Maanvaiva:ÄÄÄÄÄÄ älä sano noi, just viimeviikolla tilasin niitä palloliinoja nelinkertaisella hinnalla netistä. Öy nöy kun ei tuu lähettyy ytimeen.

    VastaaPoista
  7. Hyvää vuodenvaihdetta ja uutta vuotta!

    VastaaPoista
  8. Toi on niin epäreilua!
    Kerran mä tilasin pitsiliinan, joka maksui jumalattomat 30 euroa ja sitten viikonpäästä ne myy sitä samaa liina kaupassa vitosella! Tommonenhan pitäisi kieltää lakipykälillä! :D

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...