10.12.2011

Joulukoristeita osa kaksi

Niin sain vihdoinkin raivattua olohuoneesta kaikki lelut ja rojut hetkeksi kasaan, jotta sain vähän kokonaiskuvaa olkkarin joulukoristeista.
Hetkeksi tosiaan, nyt taas koko huone on kuin hävityksen helevette.


Joidenkin mielestä koristelu on väritön, hajuton ja mauton mutta just passeli mun tämän hetkiseen makuuni. Värejä on käytetty nyt niin monta vuotta, että on ihanaa mennä nyt värittömällä linjalla.Rappusiin laitoin valot.


Ja seinälle pallot, kun se ikkunanpoka siihen ei näköjään ilmesty pyynnöistä huolimatta.Ja taas kerran värkkäsin niitä tähtiä lisää, oliskoha nämä jo vikat?
Nyt puuttuu enää piparintuoksu.

9 kommenttia:

 1. Kyllä todella kauniilta ja jouluiselta näyttää!

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuolta tulevan joulun haistaa ja maistaa vallan mainiosti,kaunista on<3 Nauratti tuo "mun tän hetkiseen makuuni",hyvin sanottu ja niin totta...Mistä ihmeestä sä olet löytänyt nuo mustat siivet,tuommosia ole minä ikinä nähnytkään?

  VastaaPoista
 3. Mii laik!! <3
  Kirsi, se on varmaan spreimaalannut nuo :))

  Piparkakuntuoksuista viikonloppua!!

  VastaaPoista
 4. Tsihih, mä arvasin että ootte niin tarkkanäköisiä että huomaatte! Nää kuvat otettiin just ennen kun Noel tuli valmiiksi. Sit ku mä sain ne kirjaimet paikalle kaksi nimeltämainitsematonta retaletta oli sotkeneet olkkarin valokuvauskelvottomaan kuntoon :)
  Kirsi, noi on sellasesta sisustustukusta kun Resteam. Oli vielä poistohyllyssä eurolla.

  VastaaPoista
 5. Täällä ei ole edelleenkään yhden ainokaista joulukoristusta... kynttilöitä lukuunottamatta. Josko jo tänään saisin viriteltyä jotain?

  Mutta hienolta näyttää värittömyys. Mun makuuni oikein nam :)

  VastaaPoista
 6. Voi jestas, miten kodikasta teillä on! Saanko muuttaa teille? ;)

  VastaaPoista
 7. Voih, miten kauniilta näyttää!!! Aivan ihanan rentouttavalta<3

  VastaaPoista
 8. Siis kaunein kategoriassa "väritön, hajuton ja mauton" mitä olen nähnyt!! Mäkin tykkään värittömyydestä, sillä kotona pitää voida rauhoittua, kun joka paikka pursuaa virikkeitä ja vilkkuvia/välkkyviä värejä. Just love it!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...