11.12.2011

Sisustustarraillua ja muiden kotona

Viimeyö vietetty hieman rankoissa merkeissä. Tuli keikka yöaikaan Jorvin sairaalaan. Oliver "salamaankinnopeampi" poltti itsensä uuniin ja ajattelin että on varmuuden vuoksi hyvä käydä näyttämässä palojälkiä sairaalaan. Poika sai rasvasiteet käsiinsä mutta onni onnettomuudessa, selviää rakoilla eikä iho mennyt edes rikki. Kylmävesihuuhtelu siis auttoi.
Kiroan tässä nyt isoon ääneen Rosenlewin kalusteuunit, joihin ei saa lapsilukkoa, tätä päivää olen pelännytkin vuoden verran!!!

Nyt hieman väsyttää, kotiudumme vasta puoli kolmelta yöllä.


Jos ei nyt pelkkää pahaa, niin jotain hyvääkin. Mulla on ollut nyt erikoisen hyvä onni arvonnoissa. Pivikin arvonnassa voitin tällaisen kivan joulukoristeen jonka ripustin keittiöön.


Eilen sain tietää että olin voittanut myös toisesta blogista lahjakortin lastenvaateliikkeeseen, ihan mahtia.

Mutta nyt siihen itse asiaan. Ensimmäistä kertaa sain kunnian sisustaa jonkun muun kotia kun omaani! Kälyni halusi kokeilla pientä piristystä sisustustarroilla ja antoi vapaat kädet suunnitella pari sellaista kotiinsa. Yksi keittiöön ja toinen vessaan.Ennen
 JälkeenVessaan sitten jotain hieman suurempaa ja kaupan päälle laitoin hieman somisteitakin.

Vessan tarra on Tarravimmalta osoitteesta http://tarravimma.fi/  nimeltään Kevätoksa.

Ennen


Tämän tarran valitsin vessan seinään. On niin kiva, että voisin ottaa tämän myös omaan himaan.


Jälkeen


Huom. mulla oli myös sisustusseuraa :)


Pyyhkeet valitsin HM Homelta ja tuunasin saippuapullon niihin sopivaksi.Ja nurkkaan hieman peikonoksia jouluisin koristein. Sopii nämä käppyräiset mainiosti tuohon tarraan.Olipa kivaa sisustella muiden nurkissa välillä! On suuri kunnia että joku haluaa mun räveltämään myös omiin koteihinsa!!!!

13 kommenttia:

 1. Auts, onneksi ei sattunut pahemmin...Meillä räjähti eilen lasipöytä pienemmän pojan päälle ja tänään se sai uuninluukusta lasin irti, kun se lähtee silleen sivuttain liu'uttamalla (en tajua miks ei ole sivuilla kiinnikkeita!!!) Kyllä nää pienet vaan ehtii!
  Sun sisusteluthan onnistu tosi hyvin! Pienillä muutoksilla saa ihmeitä aikaan :)

  VastaaPoista
 2. Voi pieniä nakkisormia ku ovat vikkeliä!!! :( Paranemisia pienelle - onneksi ei pahemmin käynyt!

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista salama mcOliverin pikku kätösille,onneksi tosiaan ei pahemmin käynyt vaikka onhan sitä riittävästi tuossakin<3 Paljon saa tosiaan aikaan pienillä jutuilla,en yhtään ihmettele että sut on "kelpuutettu räveltämään" muidenkin koteihin,Hyypiön rouvalla on homma hallussa=D

  VastaaPoista
 4. Oi, pikkupotilas siellä <3 Lapset on ehtiväisiä, onneksi ei käyny sen pahemmin vaikka varmasti sattuki ja paljon. Mie olen kans kakarana kuulema läntänny koko kämmenen hellalevyyn oikein kunnolla mutta onneksi oli talvi ja kämmen saatiin heti lumihankeen :) En kyllä itte muista tuota :)

  Sie ookki mestari tuunaan jne ja saat kaunista aikaan :)

  VastaaPoista
 5. onni onnettomuudessa, että pikkuinen säästyi pahemmalta..

  VastaaPoista
 6. Onneksi ei pahemmin käynyt! <3 <3 <3 Meillä osataan avata lapsilukko, joten aina ei siitäkään ole apua. Taisi olla teillä joulun enkeli suojelemassa pikkuista.

  Ihanat sisustustarrat! Heti tuli jotenkin kodikkaampi ja viimeistellympi lookki! *tahtoo kans* ;)

  VastaaPoista
 7. Voi pientä! Mun tekee pahaa ajattella kuinka kipeetä se oli.. :O

  Hienoja tuunauksia!
  Mut on kans monesti haluttu sisustamaan, mutta en oo mennyt. Ku en mä osaa sisustaa!! :)

  VastaaPoista
 8. Hui kamala! Mulla meni ihan kädet suun päälle kun luin tekstiäsi ja sydän oli tulla rinnasta ulos!!! Onneksi oli enkelit matkassa mukana ja ei sattunut pahemmin, huh!

  Meillä kans Napu meinas n. 1 vuotiaana polttaa kätensä ulkona wokkipannun rasvaan. Onneksi se oli ehtinyt jäähtyä kun tyttö luuli, että se on vettä ja meni lätsyttämään. Pienet punaiset jäljet jäi. Mutta mä säikähdin niin, että itkin koko illa.

  Hienoa kun olet voittanut arvonnoissa, kannattaa siis osallistua!

  VastaaPoista
 9. Hieno tuli tuosta veskistä, ja tuo toinenkin tarra on tosi hieno.
  Me on kanssa lähdetty 3 x tällä viikolla päivystykseen ja vietty 6 yötä sairaassa, vähän ärhäkämpi kurkunpääntulehdus pikku-ukolla. :P
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Voi pikkuista :(
  Meillä nuorimmainen tälläs kerran molemmat kätensä just sammutetun ruohonleikkurin päälle, huuto oli sen mukainen! Ei kans onneksi käynyt kuiteskaan pahemmin, vesikelloilla selvis.

  Ihanan tuunauksen olet tehnyt!

  VastaaPoista
 11. apua, onneksi ei käynyt pahemmin..:S
  Tosi kiva vessatuunaus ja tuo saippuapullo on vain niin paras!!!

  Kivaa adventtisunnuntaita:)

  VastaaPoista
 12. Oi,oi, voi pientä!! Nyt vaan suuret annokset panadolia, se auttaa hyvin palovammakipuihin. Mutta pitää tsiaan olla suuri annos! Toivottavasti pieni potilas paranee pian!

  Kauniisti olit sisustanut:)

  VastaaPoista
 13. Voi pientä! :(

  Hienoja tarroja ja onnea voitoista!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...