6.12.2011

Lunta ja sisustuspuotia

Ensilumi, vihdoinkin!! Lapset lähti jo vauhdilla isänsä mukaan pihalle touhuamaan!!!

Kuten kerroinkin, kävin eilen muutamassa blogissakin ja tv:ssä nähdyssä putiikissa Country white.
Aivan hurmaava puoti Tuomarinkylän kartanon mailla, motarin vieressä mutta täysin maalla.
Pihaan ajaessamme sieltä löytyi myös muuta elämää.


Hevostalli ja hevoset pilttuussa!!! Ilma ei ollut kylläkään mukavin, piha täynnä mutavelliä ja tietenkin nuorempi kaatui sopivasti ilman kuravaatteita kyseiseen löllöön :)Sain omistajilta luvan hieman kuvata puotia ja ensimmäiseksi etsin tietenkin sen Greengaten hyllyn. Ihania kertakaikkiaan. Pukki, tuo tää koko hyllykkö sisältöineen mulle.Ja kaupassa oli muitakin huoneita, täynnä sisustusihanuuksia.Ihan tällaiseen ei ollut ihan varaa...


Suuret olivat myös ostokseni!! Teille sain arvontavoittopakettiin mielestäni aika hyvän setin ja itselleni ostin peräti yhden jutun. Mun Ib Laursenin nokkakulho sai pikkusisaren. Myyjä vinkkasi että tähän sopisi esimerkiksi hyasintti-istutus, ei paha idea, ei ollenkaan!

Itse olen lähdössä juuri urakoimaan, isäni ei enää pärjää kotona, joten kämppä on irtisanottu. Tänään lähdemme siskoskatraamme kanssa tyhjentämään kämppää, ja voin kertoa että paskua siellä kämppä pullollaan. Voipi olla että illalla on aikas tasaraha.

Mutta oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

9 kommenttia:

 1. Ihana puoti!

  Hyvää itsenäisyyspäivää sinullekkin!

  VastaaPoista
 2. Eihän tollaseen puotiin voi mennä... jollei omista OIKEEN pulleeta tiliä!!! ;)
  Ihanaa Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 3. Siinä voiskin Hyypiön rouva pyörtyä pöksähtää kun paketista kuoriutuis hylly sisältöineen=D Ihanaa itsenäisyyspäivää<3

  VastaaPoista
 4. Hyvää itsenäisyyspäivää! <3 :)

  -Inanaa-
  http://whitefresh.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Hyvvää Itsenäisyyspäivää sinnekki <3

  VastaaPoista
 6. Voi vitsit, munkin on pitänyt käydä tuolla puodissa jo pidemmän aikaa, mutten vain ole saanut aikaiseksi. Kuvien perusteella kannattaa siis ottaa itseään niskasta kiinni ja mennä!

  Toi kulho on SUPERIHANA, haluaisin samanlaisen...

  P.S. Meillekin tupsahti parin sentin verran lunta - tosin Ilmatieteenlaitoksen mukaan mitään ensilunta ei vielä ole tullut pk-seudulle... Mene ja tiedä sitten, uskoako omia silmiään vai uutista :)

  VastaaPoista
 7. Mä en kestä! Luulen, että olen juurikin tuonne suuntaamassa tällä Suomen visiitillä... Salaa mielessäni olen toivonut, että siellä olisi GG:tä, jospa ostaisi ITSELLEEN joululahjan, hih ;)
  Luin myös uudemmat postit, kiva, kun sait pari juttua ratkaistua, me on täällä äitin tykönä uudessa kodissa kans ratkottu "pulmia" tänään ;)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...