7.12.2011

Fiksailuja

Aina ne pienet jutut jää tekemäti. Sitten sä totut niihin ja unohdat kunnes joku mainitsee asiasta.
No mä korjasin nyt kaksi epäkohtaa, jes hyvä minä.

Eteisessä on killuttanut lamppu matalalla. Meitä teletappeja ei se haittaa mutta heti kun tulee pidempi vieras kylään, otsaan sattuu. Eteisen katto on madallettu joten tähän ei käy lampuksi kuin plafondi. Ne ovat vaan ihan hirmuisen rumia, mutta nyt löysin Huutiksesta pätevän yksilön.
Eteisen lamput eivät nyt kylläkään ole samanlaiset mutta hieman samantyyliset kyllä...


Toinen juttu on kun meillä on tosi hieno kelloviritelmä keittiössä.


Seinähyllyt kun tuli kellon paikalle..Tosi hienosti roikkuu verholaudan helman yli, tulee oikein sellainen taiteellinen tunnelma...

Saiturin pörssin jonossa kökkiessäni kassan vieressä oli tämä. Hei täähän on just täydellinen, sellainen modernimman tyylinen, mitä halusinkin!!Ja taas pari juttua tekemättömien listalta pois!!!

12 kommenttia:

 1. Jes! Näin se lista lyhenee :)

  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Niitten pienten juttujen lista tuntuu ainakin meillä olevan loputon,hyvä kun sait omaasi lyhyemmksi=D Ompahan muuten kaunis näkymä teillä eteisestä keittiöön<3

  VastaaPoista
 3. Moi!

  Uusi lukija ilmoittautuu :) Sinulla on ihana humoristinen tyyli kirjoittaa, joten jään seuraamaan juttujasi.

  Joissain kuvissasi vilahti mustavalkoraidallinen matto. Mistä olet ostanut ja minkä kokoinen se on? Näyttää olevan näinkin suuressa kaupungissa kun Jyväskylä, todellinen harvinaisuus, kun ei sitten mistään sellaista löydy. Vähän niinku tähtipeittokin, olen sellaista etsinyt joka paikasta ja täällä Minimanissa ei ole sitä harmaana..

  T. SM

  VastaaPoista
 4. Moi S.M ja tervetuloa meille!!!
  Raitamatto on ostettu Hemtexistä, niitä taitaa olla ympäri suomenniemen.

  VastaaPoista
 5. voi että, Hemtex juuri lopetti täällä. No, eiköhän ne viimeistään siinä vaiheessa tule vastaan, kun niitä ei enää tartte, niinku yleensä käy ;)

  SM

  VastaaPoista
 6. Jee, hieno tähtilamppu, nyt oon kade ;D! Meillä on täällä vähän samoja ongelmia kaikkien lamppujen kanssa kun mä oon teletappi ja toi mies kunnon hongankolistaja niin kaikki roikkuva on asetettava niin korkealle ettei tuo yks telo itteensä :O) Raukka joutuu oviaukoistakin menee pää vinossa ;D

  VastaaPoista
 7. Täällä kans yks joka sai tänään aikaseks korjata kaks tyynyä, jotka odottivat sitä varmaan vuoden..

  Mistä tuo aiempi kello on? Kävis meille kuin nenä päähän..

  VastaaPoista
 8. Piipaa: Hyvä hyvä! Aiempi on ihan kirpputorilta, voin myydä sen sulle jos haluat, se on ihan ylimääräisenä nyt. Kello ei ole mitään puuta vaan muovirimpula.

  VastaaPoista
 9. Laitan sulle s-postia :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...