8.12.2011

Vanhaa rompetta

Eilen oli kyllä hurja päivä, yhtä suorittamista aamusta iltaan. Päivään kuului mm. pissavahingon myötä petarien ja peittojen pesua sekä siivousta. Illalla lähdetyä noutamaan huuto.netin tavaroita, mies huikkasi ovelta "Käy Ikeassa". No jos kerran käsketään, no kernaasti menen :) Niistä sitten hieman myöhemmin..

Itsenäisyyspäivä meni tyhjentäessä isäni kämppää. Hän on niin huonossa kunnossa ettei enää pärjää kotonaan joten vuokrasopimus on irtisanottu. Sehän tarkoittaa että meidän lasten on urakoitava kämppä tyhjäksi.
Roskiskuormaa riitti ja eteen tuli paljon nostalgisia tavaroita lapsuudesta. Hieman teki pahaa kun vanha 50-luvun pöytä lähti roskislavalle mutta kellään ei ole tilaa sille ja oli liian huonokuntoinen myytäväksi.
Roskiin menevistä tavaroita tahdoin pelastaa aarteita, nämä eivät ole rahallisesti arvokkaita mutta tunnearvoa sitäkin enemmän.

Mulla on tullut outo fiksaatio pöllöhin ja sorkkaeläimiin (Bambit, peurat, porot) Tämä pöllölamppu oli pakko pelastaa, vaikka pölllöltä silmä puuttuikin. Ajattelin maalata valkoiseksi, mutta kun sen kotiini toin, on jotenkin hurmaava ihan noin.


Nämä vanhat tuopit on jotenkin niin nostalgisia...

Mittanauhasta saisi vaikka lampun varren?

Jee, lisää tuunattavaa!

Retroverhoja!

Söpö vanha laatikko, missä oli vielä vanha osoite, missä perheeni on asunut ennen mun syntymää! Laatikko sisältää vanhoja piparimuotteja.

 Vanhoja kirjoja

Yksi näistä oli Dinosaurus-kirja, näitä kuvia olisi kiva kehystää poikani kasvaessa hieman isommaksi.

Peltilaatikoita, toinen on täynnä ihania vanhoja nappeja!

Vietyäni roskia jätekatokseen, dyykkasin tämän sieltä. Siis toimiva, hyvä lamppu. Miksi ihmiset heittää kaikkea mahollista roskiin????? Tämä olisi passeli askartelunurkkaukseen.

Ja sitten viimeisenä...minun reppanan tekemä puutyö ala-asteelta. Eiks oo hassu!!


Eilen illalla olin niin katkipoikki että kun vihdoin istuin alas, tilanne vaati Bloggerin ja lasin viintä. Huomaa että vihdoin sain hankittua ne Pokal-viinilasit!!!Tänään on kyllä otettava rennommin... selkä sanoo muuten POKS.

10 kommenttia:

 1. Makeet talteenotot,varsinkin pöllölamppu on uskomattoman hieno<3 Näitkö muuten diagnoosi-sisustusmanian sivuilla mitasta tehdyn ikkunatähden,tuli mieleen kun tuntuu nuo tähdet vieneen sun sydämen=D

  VastaaPoista
 2. Kirsi: joo näin, luen kyllä kyseistä blogia, blogin pitäjä kun on lapsuudenystäväni <3

  VastaaPoista
 3. oletpa ahkeroinut ja hyviä löytöjä tehnyt :))

  VastaaPoista
 4. Oi mitä aarteita, vanhassa vara parempi, vai miten se menikään! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että sait kuitenkin noinkin paljon rakkaita tavaroita sieltä muistoksi.Sinänä sääli heittää poiskin.
  Ihana puutyö, liekkö "lentävä" kala.

  Mukavaa viikonloppua sulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihanaa vanhaa rompetta!
  Nuo ovat aivan parhaita kotiin!

  VastaaPoista
 7. Ihania muistoja otit talteen <3
  Oli varmasti raskasta jo henkisestikki tyhjentää isän kotia, ainaki mulla oli tosi vaikia ko äitini kuoli ja piti tyhjentää asunto, mutta ihana ko sait ihania muistoja talteen :) Ja tuo sinun puutyö on sulonen ja täynnä tunnetta, onhan sen pikku-Outi teheny :) Arvaanko oikein, että seki saa valkasun joku päivä :D

  VastaaPoista
 8. Ihania löytöjä, itsellä kanssa noita retroverhoja jemmassa... jos vaikka joskus johonkin tarvii :)
  Nyt sitten välillä vähän rauhallisemmin... (siis jos osaat ottaa) :)

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo vanha laatikko! Mulla piti tosiin tavata melko moneen kertaan mitä siinä lukee... ei ollutkaan naimamachinemotor vaan jotain ihan muuta :D Liekö vika lukutaidossa vai kierossa mielessä...

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...