4.1.2012

Heippa vaan täältä nenäliinavuoren keskeltä, pää täys räkää. Niisk.


Kumma että kun olo on kurja, tekee mieli jotain hyvää. Olin hyvä vaimo ja leipasin työn raskaan raatajalle muffareita.Ja jotain ihan pientä värkkäystäkin...sisko toi joulutuomisena ison tekohavukranssin. Ihan ilman härpäkkeitä, että saan itse tuunata mieleisekseni. No mun mieli oli nyt että lilaa lumihiutalenauhaa ja jääpuikko.Talvimeisinkiä...nääs.

12 kommenttia:

 1. Voihan nenäliinavuori...mä en ole ikinä osannut leipoa muffinseja, mutta täytyy kyllä myöntää etten ole kokeillutkaan :D

  Paranemisia!

  ps. kiva kranssi(:

  VastaaPoista
 2. Voihan pöh, mäkin oon kipee! onneks nyt, etten ens viikolla kun mulla on talviloma ja rempata pitäis :O) Tosi hieno kranssi <3 Parane pian!

  VastaaPoista
 3. Kaunis kranssi eikä yhtään "jouluinen"...Mä leipasin eilen mustikkapiirakkaa,tyttö luki jotain kirjaa jossa mustikkapiirakka mainittiin ja ja kuinka ollakaan neidillä rupes tekeen mieli samaista herkkua joten olihan se leivottava.Pikaista paranemista sinulle<3

  VastaaPoista
 4. Mä olen päästäni kipee. Tulevaisuus on muka hämärää ja lehdistä luen vain onnettomuudet ja kaiken negatiivisen, kunnon kidutusta. . Perus uuden vuoden ahdistus. :D
  No, onneks tiedän että tälläinen ei mulla yleensä kauan kestä :)
  Paranemisia meille :)
  Ja Sulle en varmaan olekaan vielä toivottanut kaunista alkanutta vuotta <3

  VastaaPoista
 5. Flunssaa täälläkin isännällä ja esikoisella :( Jaksuja!

  VastaaPoista
 6. Kaunis talvikranssi.
  Otapa d-vitamiinia kourallinen, jos helpottaisi. Paranemisia <3

  VastaaPoista
 7. Hieno kranssi! Eikä näytä ollenkaan tekohavulta.

  VastaaPoista
 8. Voihan räkänokka :( Ahkera oot kyllä ollut, oot jaksanut jopa leipoo... kyllä työraatajan kelpaa :)

  VastaaPoista
 9. Voi, voi, pikaista paranemista sinulle!<3 Minullakin on ihan sama juttu, että aina kun olen kipeä, tekee mieli jotain hyvää, yleensä suklaa ja kuume kulkee käsi kädessä:)

  VastaaPoista
 10. Leivon tällä hetkellä vaan töissä, kotona ei sitten enää jaksakaan.Tän päivän saldo 4 kpl isoja puolukkajuustokakkuja, 100 hengelle omena-murupiirakkaa ja noin 80 kpl karjalanpiirakoita ja muut ruoanlaitto työt tähän sitten vielä päälle.

  VastaaPoista
 11. Hieno kranssi ja kiitos ruokavinkistä!Fetauunimakkaraa siis joku päivä!:)

  Pikaista paranemista! <3

  VastaaPoista
 12. voihan räkä! meillä kans toi flunssa on asunut jo kauan, mutta ainoostaan tolla miehellä *pientä vahingoniloa :D" ei muuten näytä yhtään tekohavulta! Paranemista sinne! :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...