5.1.2012

Laatikkoleikki

Tänään olisi listalla..

On niin karsee olo flunssan takia että nyt lasken minuutteja miehen paluusta töistä. Ja on muuten aikas monta minuuttia ilta kuuteen.... Vaikka kuumetta ei ole, miten räkäpää saa olon näin ventiksi. Huoh.


Joulu riisuttiin jo viikko sitten poijes, ja nyt olkkari on muuttunut laatikkoleikiksi kun Tarvajärvellä konsanaan.


Erinäisiä laatikoita on tullut hankittua säilytykseen ja samalla oli myönnyttävä, ja olkkarin pöytä läksi pois tieltä. Samalla karsin tavaraa, se "less is more" homma, mutta silti tätä roipetta tuntuu olevan, vaikka tasot on suht tyhjiä.Siinä ois yks uus huonekalukin.
Uusi upea sisustuselementti on saapunut myös olkkariin, hella. Onneksi mä sain valita värin.
Myönnettävä se on että tämä on lapsiperheen koti ja tätä kotia ei tulla esittelemään sisustuslehdissä. Lasten elämä tulee näkymään piste.
Kuten tässä näkyy, tätä kulmausta en ole koskaan teille kuvannutkaan, ja todellisuus on siis tämä. Lelujen parkkipaikka.


Nyt mä lähen kuolemaan lisää.

18 kommenttia:

 1. Sieltähän viimisen kuvan nurkasta löytyy tuttu ja värikäs menopeli!;)
  Kivoja nuo säilytyslootat, varsinkin se legoloota!

  Mikähän siinä muuten onkin, että joka kerta kun on itse kipeänä, tuntuu että kuolema tulee varsinkin siinä vaiheessa kun lapset käy ylikierroksilla - ainakin meillä :D

  Hei, mistä tuo ceep calm seinätarra? on :)

  VastaaPoista
 2. Onneksi on meidän kersat suht normaaleja mut siinäkin on kerrakseen, kun nahistelevat koko ajan leluista yms. Taaskaan ei päästä ulkoilemaan kun oon niin ventti :( Kerkee sulaa lumet veks ennenkuin meidän lapset pääsee sinne leikkimään, harmi!
  Hei toi tarra on Sisustus Amalian facebook-ryhmän kautta tilattu. Siellä oli vaiks mitä tarroja!

  VastaaPoista
 3. Kovasti paljon tsemppiä ja paranemisia!! Huomasin teidän olohuoneen hienot verhot, tosi kiva kuvio! Saisinko udella, mistä olet verhot hankkinut? :) Meillä on muutenkin näiden kuvioiden kanssa samanlainen maku, tämä sun blogin taustakuviokin on meinaan niin minun näköiseni myös. :)

  VastaaPoista
 4. Saa udella, mä voitin kyseiset verhot vuosi sitten Vallilan kilpailussa eli on Vallila Interiörin Nimipäivä-kuosia. Tykkään kovasti, ja olikin pähkäily mitkä verhot heidän mallistostaan valitsen kun on vaikka mitä ihanaa kuosia.

  VastaaPoista
 5. Sullapa oli hyvä tuuri! Kiitos tiedosta! Vallilan kuosit ovat kyllä tosi hienoja, tykkään!

  VastaaPoista
 6. Meillä on tuo sama uuni, varmaan yks leikityimpiä leikkejä meillä! :)

  VastaaPoista
 7. HUH, onneks kello on pian kuus :)
  Vaikka mitä kivoja juttuja teidän olkkaris ja samat legolaatikot pongasin!
  Mulla on musta-valkokausi menossa, niin teillä on kyllä kaikkea ihanaa; verhot, matto, toi kirjain ja kollaasi seinällä <3

  VastaaPoista
 8. Dude, toi jakkara??! Mistä? Aikasta hieno. Ja karsiminen tekee todella hyvää sekä sielulle että kämpälle.

  VastaaPoista
 9. Meidän lukion saksan maikka puhui aina laatikkoleikistä ja mä en koskaan tajunnut, vaikka sen piti olla niiiin helppo juttu!

  Lähes 10 vuotta myöhemmin muutin Saksaan eikä mitään tyhmiä laatikkoleikkejä tarvittu ja kaikki vaan loksahti kohdilleen...!

  Mutta hienoja laatikoita teille ilmestynyt ja kyllähän lasten elo saa näkyä sisustuksessa, onhan se niittenkin koti :) Tosin itse yritän pitää minimissä alakerran lelutilanteen (lue: nukenrattaat, mopo, legolaatikko... loput yläkerrassa). Usein tyttö roudaa jotain juttuja ala, mutta ne yritän kyllä kerätä illalla takas ylös..

  Edellisen postauksen lukemisen myötä mun alkoi tehdä sikana mieli uunimakkaraa!!!

  Pikaista paranemista räkänokka!

  VastaaPoista
 10. Elämää äitinä: On ollu kyl kovassa käytössä joulun jälkeen meilläkin.
  Marika: thank god se kello tuli kuus paitsi että se tuli jo klo viis, jeeeeeee! Voi sinua, kiitos ihanista kehuista, meikä rakastaa niin kirjaimia ja mustavalkoisuutta
  Anne: hei dude toinen, mikä jakkara, kuvissa oli monta, mammutt-ikea, sit se baarijakkara sekin on Iksun ja sit mun entisöimä Rokokoo-tuoli ja vanha ompelupalli ja ja ja... :D Aion jatkaa karsimista vaate ja kenkäpuolella kuha vaan tervehyn, niin höpöä kuule teki.
  Liisa: Ai se laatikkoleikki kuuluikin saksankielen opiskeluun, emmä tiennykkää :) No ku en oo koskaa lukenu saksaa johtusko siitä, heh. Se fetamaggara oli hyvää, makkaran viiltoon turkkijugusta ja fetasta tahna ja uuniin. Nam.

  VastaaPoista
 11. Niin se vain on, että lapsiperheessä se lasten elämä näkyy, vaikka sitten mitä tekisi;) Ja saahan se näkyäkin, olen sitä mieltä, kun kerran tää on meidän kaikkien koti:) Tosin meillä yritetään pitää sääntöä, että leluja ei raahattaisi olohuoneeseen, koska yksi lapsista kompastelee muutoinkin herkästi. Mutta niinpä vain niitä saa joka ilta raahailla takaisin tyttöjen huoneeseen;)

  VastaaPoista
 12. Noi legopalikat on kyllä tosi kivoja säilytysjuttuja, ittekin käsissä joskus pyöritellyt. Ja toi M-kirjain...ihan huippu! Kovasti paranemisia sulle! Mulla ei kans lähes koskaan nouse flunssan aikana kuume, mutta olo on just sellanen elämän ja kuoleman rajamailla...kurjia tollaset pöpöt!:(

  VastaaPoista
 13. Yritä ystävä parantua, vaikkakin tämä flunssa on aikas sitkeetä. Ehkä siksi, kun ei kuume nouse ja tapa pöpöjä.
  Kyllähän kaikenlainen elämä näkyy kotona ja täytyykin näkyä. Eihän koti ole mikään esittelyesine, ei meillä ainakaan.
  Ihania nuo legolaatikot nykyään. Olisivat olleet tarpeellisia 80-luvullakin:)

  VastaaPoista
 14. Se jakkara mitä tarkoitin taisi olla juuri se uusi (?), baarijakkara. Ikeasta siis, kappas vain. Ja tuo M on edelleen aivan ihana!

  VastaaPoista
 15. Itselläni pisti silmään musta-valkoinen raita matto kun pitäisi itselläkin saada uutta mattoa lattiaan.Tosi kivan näköinen.

  Paranemisia.

  VastaaPoista
 16. Juuu tota joo..meillä on olkkari kans täynnä pikkuisia palikoita, palapelien osia, kirjoja, nukkeja yms. Tytöllä kun oli 1-vee synttärit ja jokseenkin tuntui noita leluja ilmestyneen sen jälkeen meidän kotiin. Ja sehän nyt ei vielä ymmärrä, että jotain pitäisi kiikuttaa takaisin omalle paikalleen ennenkuin otetaan uusi lelu...
  Cest La Vie :) Koitahan parantua!

  VastaaPoista
 17. lehdessä esittely ei kyllä mitenkään takaa ettei koti oli täynnä lasten rojuja, majoja jne! ;) aina, paitsi hetken, kun on otettu kuva! ;)
  no joo, saivartelut sikseen, hyvältä näyttää, pääsisi itsekkin tuohon karsimis vaiheeseen, tuntuu vaan että roju lisääntyy ja lisääntyy (kaikilla tasapuolisesti...)
  pikaista paranemista!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...