14.1.2012

Kuollut yrtti

Mikä siinä on että vaikka sen yrtin työntäisi kuinka kauniiseen astiaan, se delaa? Tää olis niinqu minttu.

Huomaatteko keittiöön tulleen uuden upean sisustuselementin?

Kaunis eikä totta :)
Ja paskan möivät, taas. Ostettiin keraamisenlieden lisäosa ja tuupattiin kiinni. Ritilään kiinnitettävä koukku, joka sulkee uuninluukun ei edes yltänyt uuninkahvaan. Nippuside värkkäyksellä saatiin se sitten siihen kiinni. Ja ritilät jotka ovat nappuloiden eessä ei edes auta. Poika saa rukattua hellan päälle ritilän alakautta. Kuka näitä oikeen suunnittelee?Puolvuotta sitten ostettu känyteline saatiin seinään, aika huippu asennusaika.

Ikeasta sain haettua vihdoinkin niitä oikean kokoisia S-koukkuja. Nyt sain sakset pois laatikosta, ettei noi tapa toisiansa näillä.


 Roinaa on nyt raakattu, hei huomaaks tästä kuinka olen tänkin siivonnut ja raakannut kamaa menemään? NOT!

Mut ikkunalla on uusi verho. 5,50 € Elloksen alesta, ei paha.


11 kommenttia:

 1. Yrttiongelmia muillakin ;) ne tosiaan elää viikon kaupasta tuonnin jälkeen, joskus vähä kauemmin, eikä auta kastelu, valo eikä mitkään mutkaan poppakonstit ainakaan meillä.
  Tosta tavaran "vähentämisestä" sen verran, että mun mielestä jos asutaan ja tehdään ruokaa, keittiön kyllä toisaalta pitäis näyttää siltä. Kuka niitä purkkeja ja pulloja aina kerkee kaapeista hakeen...ja unohtuu vielä sinne :)

  Hyvältä teillä näyttää.

  VastaaPoista
 2. Ostin torstai illalla elämäni ensimmäiset yrtit, basiilikka vissi oli, ainakin haisi hirveän pahalle. No, en kerkenyt edes ottaa sisustuskuvia, kun ne olivatkin jo kuolleita. Ja tänään on vasta lauantai.

  VastaaPoista
 3. tää keittiöhomma on tosiaan aika haasteellista näitten pikku-termiittien kanssa... :P
  ihana tuo kännyteline!

  VastaaPoista
 4. Sama vika rahikaisessa =) Tulee tapettua yrtit sisä ja ulkokukat ihan tasapuolisuuden nimissä.
  Hauskaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 5. Nätin näköistä siellä! Etenkin liesiteline-sisustuselementti-whatever... heh.
  Juu, ei pysty ymmärtämään, miten joku saisi pidettyä yrtin hengissä sisällä! En oo tänä talvena ees lähtenyt koittamaan. Pakastetuilla mennään... Ne ei oo kyl kovin nättejä ruukussa... ;D
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Mä melkeen "hukutan" yrtit ja viimeksi saatiin nauttia basilikasta todella kauan... saas nähdä miten nyt käy (timjami tällä kertaa mulle uus tuttavuus) ;)

  No eipä näytä todellakaan ritilästä olevan hyötyä!!!

  VastaaPoista
 7. Kivoja uudistuksia! Varsinkin noi pienet vanhat pullot on sööttejä, samanlaisia just pyörittelin käsissäni kirpparilla. Mä en ole edes päässyt yrttien tappamiseen asti, kun mulla kuolee heti jo ihan tavalliset viherkasvitkin :D

  VastaaPoista
 8. Ihana blogi! Oon viettäny täälä jo pari tuntia!

  VastaaPoista
 9. Anonyymille tattista vaan. Kiva kun nää jorinat oikeesti jotain kiinnostaa. Ja mun mielen sairaudet :)

  VastaaPoista
 10. Nyt vasta osasin edetä täälä tietokoneen ihmeellisessä maailmassa! En halua olla mikään anonyymi, vaan Pia!
  Mukavaa pakkasvkloppua!

  VastaaPoista
 11. Ei sussa oo mitään vikaa noitten yrttien kanssa, ei todellakaan! Ne vaan valmistellaan niin, että niiden ei ole tarkoituskaan elää, ovat missä lie ahtaassa systeemissä, eli ne tarttis tempoa melkein paljaille juurille ja istuttaa uudelleen. Tarkoitus siis on että kuolevat ja ostat uudet.... sama homma se on tossa liesisuojuksessa, nyt pitäs kipittää kauppaan ostamaan liesi johon se sopii... =) Todellisuudessa uunivalmistajilla nuo kahvat on aina erikorkeuksilla, ei siinä mikään tarvikevalmistaja pysy perässä ja kukaan ei koneita ostaessaan huomaa tinkata semmosta kaupanpäälle. Toisaalta, meillä ei tommosta oo koskaan tarvittu, kun pennut on opetettu siihen että poppaa!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...