10.1.2012

Washi

Niin sitä oon mäkin ihastellut muiden blogeissa pitkin syssyä sellaista keksintöä kun Washi-teippi. Sellaista ohutta paperiteippiä Japaninmaalta.
Sorruin nyt tilaamaan kolmisen rullaa itsekkin Teippitarhalta!!


Ihania, kuoseja ois ollu vaiks mitä mutta Hyyppänä ei yllätä, mustavalkoharmaata taas. Meikä on sit vissiin tasasenharmaa persoona?

Ja nyt sain vihdoin ja viimein revittyä sen karmaisevan sisustustarran pokien sisältä veks. Jesh!!
Sisälle poka sai nyt Washilla kiinnitetyt Therese Sennerholtit.Sopiskohan se Makisushien väliinkin. Washi ja Wasabi, ihan sama?

Pyörähettiin perheenkesken eilen Kapphallissa ostaa Matildalle yökkäreitä. Juuri ennen lähtöä kirosin Facebookissa että mistä sais pitkät villasukat kun itse ei osaa kutoa.
Mikä tsägä kun nää oli alelaarissa. Inanat! Näis on sellanen mokkapohja ettei Hyyppänä ees liukastele!Siel oli näitä punasenakin, pitäskö hakee pois? Mä aion elää näissä sukissa koko talven. Yötä päivää. Vois käydä suihkussaki nää jalassa.

11 kommenttia:

 1. Ihania teippejä ja tekstejä! Mustavalkoharmaa ei petä koskaan :) Ja tosi kivat villasukat oot löytänyt. Mä oon kans tosi tykästynyt pitkiin villasukkiin. Hennesiltä löysinloppuvuodesta kans tosi hyvät kun on tarrat pohjissa niin ei liukastu.

  VastaaPoista
 2. Ihanat sukat! Mäkin tilasin noita wasabisushiteippejä ihan äskettäin. Ja vaikka ne on kivan näköisiä, niin iso pettymys oli niiden pysyvyys. Jossain blogissa olin nähnyt niitä kiedottavan kahvinkeittimen ruman johdon ympärille. No eihän se siinä pysy. Tai sitten meillä on joku todella hankala johto tuossa Moccamasterissa... Täytyypi jotain muuta käyttökohdetta niille keksiä. Tosi siisti toi sun poka nyt!!!

  VastaaPoista
 3. Anne, osta sähkärin teippii, eiks niitä saa vaiks minkävärisenä ja sillä voit kieputtaa sen johdon. Varppina pysyy!!!

  VastaaPoista
 4. Mä en ole kuulutkaan tollasista teipeistä, hyvänväriset!! ja noi sukat!!! täytyykin mennä paikallisesta KappHallissa, jos noita siellä oli? :)

  VastaaPoista
 5. Et tod oo tasasenharmaa,etkös sä ole räiskyvä persoona;)Kehysjutska on hieno,makee yhdistelmä uutta ja vanhaa<3

  VastaaPoista
 6. Sähkärin teippiä? Saanee meidän yhteisestä lempikaupastamme Clas Ohlsonilta? Täytyypä kokeilla, kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 7. enpä ole kuullutkaan tuollaisista teipeistä :)pitää varmaan munki mennä tutustumaan valikoimaan :D
  ihanat sukat! villasukat täälläkin 24/7 jalassa :D vois olla suihkussakin kyllä kätevät niin ei ainakaan voi sitten kaatua!

  VastaaPoista
 8. Ihanat ikkunanpokat ja kivanoloinen blogi. Tässä se loppuilta sitten meneekin! ;) Sait minut lukijaksesi :)

  VastaaPoista
 9. Juu hae äkkiä ne punasetkin ja tuo mullekin mustat sekä punaiset PLIISsss! Täällä ne ei ole alessa ja mä haluun kans !!

  VastaaPoista
 10. Sara: ostin sulle kukertavat, oli 8 eguraa...

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...