5.2.2012

1 v. kera kiitosten!!


Aiemmin vietin tämän blogin yksivuotis-syntymäpäiviä.


Juhlapostauksestani unohtui tyystin kiitoksen sanat!!!!

Haluaisin tätä kautta välittää suuret kiitokset seuraaville tarinan kera:

Reilu vuosi sitten innostuin totaalisesti sisustuksesta ja varsinkin musta-valkoisesta sellaisesta. Pistin hakusanaksi nettiin mustavalkoinen sisustus ja törmäsin tähän kuvaan:

Kuva vei minut Sisustus ja sepustus-nimiseen blogiin, se oli ensimmäinen sisustusblogi jota aloin seuraamaan. Kiitos Soile inspiroivasta blogistasi ja erittäin kauniista kodistasi, kun jaat sen meidän kanssamme.

Soilen blogin kautta löysin tieni Sisustusunelmia- ja All you need is white-blogeihin.
Suurkiitos Johanna ja S! Teillä kumpaisellakin on upeat talot ja valoisat avarat kodit. Ja Johanna, sulta pöllin idean Bestå-kaapin ostoon olkkariin tv-tasoksi, sori vielä tämä plagiointi :) Ja S, sulla on niin upea minimalistinen koti mutta kuitenkin niin kotoisa eikä ollenkaan kliininen!
Näillä tytöillä on MAKUA.

Viimeisenä mutta ei vähäpätöisempänä kiitokset menee lapsuudenystävälleni M:lle ja hänen upealle blogilleen Diagnoosi sisustusmania.

Aivan ihana vanha rintamamiestalo, ja emäntä niin kätevä käsistään. Tämä on muuten ensimmäinen blogistin koti, jossa olen kunnian saada vierailla.
Anteeksi että tiemme katkesi vuosikausiksi, mutta siitä oppineena ei katkaista teitämme enää uudestaan, eihän ♡ Ja kiitos kirpputoriseurasta, harrastetaanko tätä hieman enemmän tänä vuonna :)Luonnollisesti näiden blogien jälkeen olen löytänyt satoja muitakin upeita ja kiinnostavia blogeja, mutta nämä olivat ne ensimmäiset inspiraation lähteeni joille kiitoksen sanat myös kuuluu!

14 kommenttia:

 1. Sisustus ja sepustus oli munkin eka blogituttavuus ja siitä varmaan lähti tämä innostus blogimaailmaan. Samoiten juuri All you need is white ja sisustus unelmia oli seuraavat inspiraation lähteet, joten minä voisin mainita nämä kolme daamia, erityisesti Soilen, blogi-idoleikseni ja esikuvikseni ... :) Milloinkohan törmäsin tähän sun blogiin, varmaan sinä taisit visiteerata ensin mun blogissa..? En muista enää, mutta kiva kun on tutustuttu :) Ja onnea vielä 1-v:lle!

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus. :) Itsekin olen hurahtanut aivan täysin blogien ihmeelliseen maailmaan viimeisen puolen vuoden aikana. Onneksi eksyin tähän suohon. :D

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus :O) Mäkin löysin tähän blogimaailmaan tieni Sisustus ja Sepustus-blogin kautta ja uskalsin laittaa oman blogin pystyyn :D!! Paljon ihania ihmisiä olen täältä löytänyt, niinkun sut ♥♥♥♥♥!!!

  VastaaPoista
 4. Onnea 1 vuotiaalle!

  Täällä myös yksi Soilen innoittamana blogiamaailmaan hurahtanut:)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut!!! :)

  Itse en blogia pidä, mutta monia seuraan mielelläni, kaikilla on niin ihanat kodit ja aikaa kirjoittaa ja kuva niitä. Käyn kyllä päivittäin katselemassa ja lukemassa, kommenttien kirjoittamisessa olen laiska... sori siitä!

  Kiitos vielä kerran sinulle hieosta blogista!

  Rinttu

  VastaaPoista
 6. Onnea blogillesi!

  Minäkin löysin blogimaailman n.vuosi sitten juuri samojen blogien kautta kuin sinäkin. Itse en blogia pidä, mutta seurailen päivittäin ainakin pariakymmentä kirjoittajaa. Aivan mahtava tämä blogimaailma kyllä on! Yhden lapsen kotiäitinä se on jokapäiväinen irtiotto arjesta (ja ei mene rahaa sisustuslehtiinkään..).

  Toivottavasti jatkat vielä pitkään samaan malliin. Sun blogi erottuu edukseen hauskalla tavalla muista, ja saat ympättyä huumoria pieniinkin arjen asioihin. :)

  T. Sanna

  VastaaPoista
 7. Bongasin tämmösen ja tulit heti mun mieleen: https://stockmann.com/herkku/fi?url=%2Ffi%2Fkakkukilpailu

  Osallistu! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Inanaa! En taida kuitenkaan osallistua koska mun oma sisko on Helpalainen, taitaa kuulua myös raatiin :)

  VastaaPoista
 9. Luin pitkälle sun juttuja.Nauroinkin välillä ääneen.Sulla on niin kiva tapa kirjoittaa:)
  Onnea 1-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 10. Kiitti Sannu. Hyvä että jotakin naurattaa, mua nää jutut välillä ihan itkettää :D

  VastaaPoista
 11. Onnea näin jälkijunassa! :)

  Voevoe.. pian täyttyy itsellakin 1 v.. pitää alkaa kaivaa muistoja, miten mun blogi pääsi alkuun.. nyt ei ainakaan tule edes mieleen :D

  VastaaPoista
 12. Outi ihanainen ja muutkin ihanaiset kommentoijat, kiitos aivan valtavasti kauniista sanoistanne! Mikä yllätys lukea näin ihania kuvauksia blogistani ja kodistani. Kiva kun olen saanut kunnian olla vaikuttamassa teidän monen blogitaipaleen aloitukseen. Tulipa mahdottoman hyvä mieli <3

  VastaaPoista
 13. tääkin täällä ihan iho kananlihalla luki :D

  kaunis kiitos Outi <3 kiva että jätit aikoinaan viestiä blogiini niin löysin tännekin :))

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...