7.2.2012

Clasu

Kävin ystävällämme Clasulla. Eli Clas Ohlsson, tuo värkkääjän lempikauppa.

Useamman kerran olen kävellyt näiden ohi, nyt en enää pystynyt.


Mies oli riemuissaan kun näki tämän pinon sylissäni ja kommentoi " ET VOI OLLA TOSISSAS".
Joo mä hukun kuppeihin mutku...mustavalkosta ja pallojakin. Hinta ei päätä huimannut 1,90 €.
Tilaahan niille ei ole joten jonon jatkoksi rojujen sekaan keittiön tasolle.


Ja sitten vielä vähän tarviketta tuleviin värkkäyksiin, enempää en paljasta.


Pilkkupaprua, söpöä. Tai hyllypaperin nimellä tämä kulki. Ajattelin tällä päällystää laatikoita.
Olen pakkaspäivät käyttänyt hyödyksi siivoamalla vaatehuoneen ja makkarin. Kun saan laatikot valmiiksi saan kuvattua teillekkin vähän kuveja, viimeseen asti stailatusta kohteesta! (HAH)


Ja toin hyvälle vaimolle kauppareissulta 3 (!) nippua tulppiksia. On se noi ansainnut.Ja tässä tulee se suurin pommi mut tunteville...


Ei, en ole tehnyt tuota isoädin neliötä. Mutta rakas siskoni joka on todella taitava kondiittorimestari, joka tekee ihan parasta ruokaa ja on käsityö-ihme, opetti mulle KÄDESTÄ PITÄEN miten noita tehdään. Siskoni käsialaa tämä tilkku siis.
Ostin 6 kerää lankaa ja nyt alkaa opettelu. Että jos koko Uusimaa raikaa ärräpäitä, se oon mä.
Tämä taito pitää opetella, vaikka väkisin!

12 kommenttia:

 1. Isoäidin neliöt näyttää nyt olevan suurta huutoa :) häätyy haalia anoppi Koivukujalle opetushommiin, on ne niin söpöjä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kun sellaiset ihmiset jotka eivät yleensä tee käsitöitä, käsityöinnostus tarttuu myös heihin. Noi Isoäidin neliöt on niin kauniita. Tsemppiä käsitöihin.

  VastaaPoista
 3. virkkaus on kivaa...mä en osannut lainkaan tehdä neulomuksia, ennenkuin meidän esikko alkoi odottaa pikkuistaan - mulle iski 'ämmitys' ja aloin kutoa ja virkata, en oikein varsinaisesti osaa vieläkään mut teen vaan :) ja ihana tyttäreni jopa käyttää joitain tekeleitä vauvallaan.

  kiva fiilis tulee, kun saa jotain nyprättyä ihan ite

  VastaaPoista
 4. Kyllä sä isoäidinneliöistä selviät!!! :))

  VastaaPoista
 5. Kivat kupit, meilläkin möllöttää noi samat kupposet kaapissa :O) Ylläri ;D!

  VastaaPoista
 6. Tsempit virkkuulle! Isoäidin neliöitä on hauska tehdä, kun sen homman oppii.

  VastaaPoista
 7. Clasu on niin paras! Sieltä mäkin aina roudaan kaikkee ihmeellistä.. Ja olen just niin tahtonut nuo valaisimet, jotka tuossa yhdessä kuvan paketissa on. ;)

  Me like!!! :)

  VastaaPoista
 8. Hyvä että sulla on opettaja :) eläköön siskot! Myös mun pikkusiskoni (13v) opetti mua tekee näitä neliöitä kesällä :D Se on hyvä kun sillä on tuoreessa muistissa kaikki kun koulussa tekevät :D
  Tuo pilkkupaperi on ihana <3 Mielenkiinnolla ootan mitä siellä värkkäilet :)

  VastaaPoista
 9. Hah! Mäkin kävin eilen shoppailemassa
  Ohlssonilla! Itseasiassa pyörittelin juurikin noita samaisia kuppejakin, mutta jätin kuitenkin (vielä) sinne. Tykkään enemmän kahvallisista mukeista :) Virkkaaminen on kivaa, tsemppiä opetteluun! Mä aina mainostan kaikille netistä Viivin virkkausnettiä, siellä on videotkin jos joku on epäselvää :)

  VastaaPoista
 10. Clasulla on paljon aika hauskoja ja edullisia sisustusjuttuja, mutta nuo mukit!! Mun täytyy varmaan kanssa kohta lähteä niitä metsästämään, ihanat! :)

  VastaaPoista
 11. No pakkohan teidän huusholliin oli tuollaiset mukit saada - ne vaan näyttää kuuluvan sinne! Ja tulppaanit on ihanat! :)

  VastaaPoista
 12. Mahtavaa! Siitä se lähtee ja ennen kuin huomaatkaan, olet koukussa noihin. Onneksi netistä löytyy hyviä ohjeita, joista voi lunttailla aina tarpeen tullen. Mun ainakin täytyy käydä lukemassa ohje, jos on pidempi tauko neliöiden välillä (--> puupää?)
  :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...