24.2.2012

Kattokuppi

Tuli löydettyä Finnish Design shopista loistotuote. Mä sanon tätä kattokupiksi, vaik on tällä joku virallinenkin nimi (Nyt luntataan) Ei vitja, se oli oikeesti kattokuppi, ihme ettei kuukuppi :)

Eli joo, ärsyttää näissä mun lamppuvärkkäyksissa se kuppiosa mikä menee kattoo vasten, ovat niin rimpuloita että ovat vinossa. Aina.
Tässä itsetekemässä valaisimessa eipä ole enää.On myös kätevyyden lisäksi aika style, eikös? Harmi ettei oo nyt varmaa kaikkiin lamppuihin tällaista hankkia :)

Se keltakuume jatkuu, Hömppälästä tilasin tän.
Sopii oivasti keltsikynttilöiden jatkeeksi.Täällä on loistava boogie. Toissayönä esikoinen yrjöili ja kaikki lakanat tietysti vaihtoon klo yksi yöllä. Yrjöilyä jatkui aamulla mutta onneksi tyssäs sen jälkeen. Viimeyönä nuorempi tuli 40 asteen kuumeeseen, valvottiin sit pari tuntia ja sit kun uni tuli, heräiltiin tunnin välein. Plus että itsellä on tosi oksettava olo koko ajan, mutta ei näköjään tule yrjötaudiksi asti.
Huippu meisinki!!! Kaiken kruunaa että olis huomenna vapaailta ollut, jos terveyskeiju ei tuo terveyttä niin sekin sitten peruuntuu...pietään peukkui kummiskin!

10 kommenttia:

 1. Pidetään peukkuja ettei taudit jatku!

  VastaaPoista
 2. Samaa olen miettinyt, että miksi eivät tee isompia kuppeja ja eri värisinä. Tai miksei tuonkin voisi spraymaalata. Jospa muutkin valmistajat innostuisivat asiasta.. pidetään peukkuja. :)

  Tutun näköinen kehikko.. en ole vaan keksinyt, että mihin semmoisen laittaisi..

  VastaaPoista
 3. Vois olla vähän iso kuukuppi toi... Mut pikaisia paranemisia teidän perheelle!

  VastaaPoista
 4. Aika kätevä tuo kuppi :) ja kätevä asentaakki ko kävin kurkkaan FDS-sivuilla :)
  Keltanen onki ihanan pirtsakka :)
  Toipumista teille <3

  VastaaPoista
 5. Mikähän siinä on että ne kupit on aina vinossa tai valahtaa jossain vaiheessa alas pitkin lampun johtoo?? Samaa puhuttiin kun vaihdettiin olkkariin noi valkoiset kaks lamppua, vinossa meilläkin kupit näyttäs olevan ;O) Ihana keltsi kynttilä!! Mites sen maton kans??? Ostitko, mun mielestä ei ollenkaan oo liian raju ;O) <3<3<3!!

  VastaaPoista
 6. Minde, oon niin p.a, etten oo päässy Ikeaan. Ensviikolla "tili" niin meen kyllä...aattelin sen maton kyl ottaa kun on nii halpa, katotaan hannaanko viime metreillä :)
  Ne perkeleen kupit on ärsyttäviä, monesta hajoo just se "ruuvi" niin sit ne valahtaa alas. Very kaunista.

  VastaaPoista
 7. Nyt mä tartten tollaiset hopeiset kynttilänjalat myös ;)

  VastaaPoista
 8. Jep jep, onneksi meillä ei vielä ruuvit oo löysällä tai rikki, joten kupit pysyy katossa- VINOSSA slti!!! Jei ;O) Jokos olo on parempi??? <3

  VastaaPoista
 9. Minna★: vieläkin oksettaa, jo kaksi päivää putkeen, mutta yrjö ei onneksi lennä. Outo tauti? EI auttanut ees kun vedin puol tortullista Banoffeeta. Hih.

  VastaaPoista
 10. Just puhuttiin tosta taudista, toinen osapuoli ravaa nyt vessas ja valittaa huonoo oloo, jee jee!! Mut miks aikuisena ei enää oksu lennä tos taudis, mikähän siinäkin on?? :O) Ja toi banoffee nosti veden kilelle, pakko tehä sitä kans ;)!!!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...