16.2.2012

Keltsi

Huomaan että tänne hiipii keltainen väri kuin salaa???? Onks se se kevät?

Tästä se lähti...Antiikkikynttilän peijakas meni katkeamaan kun asensin sen jalkaan, haittaaksse?Kirpparilta löyty pirtsakan keltsit kehykset.


Nyt arvaaatte miks tein keltaisen mummontyynyn :)
Samaiselta kirppikseltä löytyi väriin sopivat palikat.Ja mä kun luulin olevani allerginen keltaiselle. Teinivuosien kotona oli keltaiset keittiönkaapinovet ja pidin sitä Järvenpään kaupungin vitsinä. Tai että rakennusvirastolla joku käytti lankonsa keittiönovivalmistajaa :)
Jäi pieni kammo kyseiseen väriin! Ja nyt sitä tulee siis mun omaan kotiin ?? Huisia.

9 kommenttia:

 1. Meillä oli oranssit keittiön kaapit ja keltainen ruokapöytä =D Ja olkkarissa vihreäkuvioinen tapetti ja veskissä musta pyntyn kansi. Muistan ne vieläkin elävästi.... ;)

  Keltaiselle minäkin lämpenin. Kokovalkoiseen keittiöön olisi ihana saada keltainen kodinkone ja jotain pientä tavaraa, pöydälle tabletit ja sohvalle pari tyynyä. Mutta tunnen itseni ja tiedän että kyllästyisin niihin viikossa, joten yritän viimeiseen asti vältellä ostamasta niitä.... =D

  Musta-valkoisessa kodissa keltainen on tosi hieno lisä ja tuo kevättä hieman lähemmäs. <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä keltanen on kiva väri, nyt varsinkin keväällä ja toimii mun mielestä parhaiten mustan kanssa :)) toi M valo on *kuolaus*

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniilta näyttää mustan ja valkoisen kaverina<3 Samaa mieltä Jasmiinan kanssa tuosta "ämmästä";)

  VastaaPoista
 4. Kirkas keltainen houkuttelee täälläkin. Jotain pientä kivaa olisi kiva kevääksi ja kesäksi hankkia, mutta voi olla, että tyydyn vain keltaisiin tulppaaneihin. Mutta kyllä se kirkas keltainen vaan sopii yhteen mustavalkoisen kanssa. Kunhan se on oikean keltaista :)

  VastaaPoista
 5. Hih, näin se elämä yllättää. Tällä kertaa se oli keltainen :)

  Pirteä ja kiva väri, tykkään!

  VastaaPoista
 6. Mulle kävi kans, että vaikka luulin vihaavani keltaista sisustuksessa, niin kummasti sitä ilmestyi olohuoneeseen..:D

  ..Mutta nyt noin kk jälkeen kyllästyin siihen.. Uutta väriä kehiin !:D Onneksi on vaikka minkäväriset tekstiilit yms. kaapeissa,kun aina kyllästyn niin äkkiä:)

  VastaaPoista
 7. Nuo värit on ihmeellisiä... Mää oon ollu oikeasti allerginen turkoosille ja sitä löytyy nyt olohuoneesta. Empä olis uskonu :D

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...