16.2.2012

One Lovely Blog Award

Nythän näitä tunnustuksia tulee ovista ja ikkunoista. Kiitos teille kaikille ihanille minun muistamisesta!!!!

Vanhemmatkin tunnustukset on tekemäti, joten aloitetaan loogisesti tuoreimmasta :)
Image black and white- ja White & fresh-blogin muistivat minua tällaisella One lovely blog awardilla! Tunnustuksen saajan on A. kerrottava linkin kera keneltä tunnustuksen sai B. paljastettava seitsemän faktaa itsestään C. laitettava tunnustus eteenpäin 15 blogiin!

1. Inhoan pumpulia. Siis en voi edes koskea siihen kamalaan tököttiin!! Siihen koskeminen on kutakuinkin samaa kuin...ööö... no sanotaanko että metallifolion syöminen. Siitä tulee sellaiset kamalat kylmät väreet, pelkästä kosketuksesta. Joo, meikä käyttää vain puhistuslappuja. Hrrrr kylmää jo pelkkä ajatuskin.

2. Inhoan siivoomista. Oon aina inhonnut. Mun huone lapsena oli sellainen että lattiapinta-alaa ei näkynyt ollenkaan, paikat oli niin täynnä rojua. Joskus se oli niin paha teinarina, että kun nukuin parisängyssä, sängyn toinen puoli oli täys roinaa ja sängyssä oli ainoastaan mun "nukuttava" kolo.
Nyt vanhemmiten olen yrittänyt pitää siivoomisesta, jopa tein siivouspäivät. Ma imuroidaan ja pe puunataan keittiötä. Kaapit, kaakelit, pinnat. Kuun eka ke putsaan vessat. Muuten kaikki jää tekemättä.3. Mutta silloin kun tulee vieraita, kämppä pitää olla ihan puts-plank. Tarina juontaa lapsuuteen. Juoppo isäretaleeni joka oli yksinhuoltaja, ei siivonnut. Hänen käsitys tiskaamisesta oli että lautanen virutetaan ja pistetään kaappiin. *oksettaa vieläkin* Joten kaikki siivoustoimenpiteet jäivät meille lapsille, ne jotka vielä joutuivat asumaan kotona. Vanhemmat olivat onnekkaita kun pääsivät muuttamaan omilleen :( Sitten tuli jotkut juhlat, en muista mitkä. Kai mä olin siivonnut, niin mä luulisin. Vanhin siskoni tuli näihin juhliin myös. Vessassa käytyään hän kommentoi, että vessa on ihan järkyttävän sotkuinen, että ihan oksettaa. Hän sanoi vanhemmalle tyttärelleen, että ota rätti ja mene pyykimään se vessa, hyi yäk ja silleen.
Sen jälkeen AINA kun on tullut vieraita, mun koti on ollut siisti.

4. Oon ihan törkeen karvainen :) Eiks oo hemaiseva paljastus!
Mä kasvan ihan mustaa karvaa jokapaikasta. Olen aivan varmasti ollut edellisessä elämässä mies.
Haluisin joskus kokeilla jotain laser - vai mitäsenytoli-käsittelyä karvanpoistoon. Mulla on niin kiva tilanne, kun sheivaan sääret, seuraavana päivänä on jo musta sänki. YÄÄÄÄÄKKKK.

5. Kärsin ihan kamalista selkäkivuista. Aina lekurit kysyy, ootko ollu kolarissa tai onko sulle koskaan sattunut jotain? Aina olen kieltänyt, kunnes sisko kertoi että olen  taaperoikäisenä tullut jyrkät kiviportaat alas. Eli siitä se nyt kai sitten johtuu. Löysin uuden fysioterapeutin jolla olen käynyt nyt kaksi kertaa. Hää sanoi että mun lantio on ihan vinossa. toinen lonkkaluu oli kuulemma 2 cm korkeammalla kun toinen. Ei ihme että olen ollut järkyttävissä selkäkivuissa viimoset 13 vuotta.

6. Mun paras ystäväni myi koko omaisuutensa, kämppää myören. Hän lähtee ensviikolla vuoden pituiselle maailmanympäri matkalle.. Niisk, mulla tulee sitä ikävä. Vaiks vuos menee kyl nopeesti, ainakin omassa elämässä kun pyörittää arkea. Mä oon kylläkin tosi häpi, kun he tekivät ratkaisun lähteä, tosi hyvä juttu heille!

7. En ole koskaan käynyt oopperassa enkä baletissa. Haittaaksse?


En jaa tätä kellekkään eteenpäin, oon mä sen verran törkeä :)Tässä tuorein otos meikäläisestä. Siskon tyttö "jasenmies" napsasi meistä perhekuvat ja hei, tämän kehtaa jopa julkaista!! Äh tarttis päästä kampaajalle, alkaa tuo liuhuletti olla sen verran pitkä....8 kommenttia:

 1. Hassu pumpuli-angsti :) Mä inhoon myös siivoamista, ehkä siitä ei voikaan oppia pitämään?

  VastaaPoista
 2. Olihan "paljastukset" oot aikas rohkee gimma täytyy myöntää..Ja muuten TUKKA ON VIELÄ ERITTÄIN HYVÄ!!!

  VastaaPoista
 3. HEI!! mäkin INHOOON pumpulia!! mulle tulee kymiä väreitä pelkästä pumpulin ajatuksesta :D ja kaikki on aina pyöritelly mulle silmiä tuosta :) JEEE!! en ookaan ainut :D

  VastaaPoista
 4. Sari: Ei oo tosi, en oo koskaaan törmännyt kohtalontoveriin, JEEE. Joo arvaa vaan kuinka tälle pyöritellään silmiä. AINA.

  VastaaPoista
 5. Tiiäkkö mitä... Täällä on sun kohtalontoveri tossa "karva-asiassa" Ja joo, löytyy mustaa ja paljon :O)!!!!!!!!!!! AAAAARRRGGGGHHH, että kesällä menee HJERMO!!! Mennään yhessä johki laser-hoitoo :O) Eikä maksa paljo- EI NI!!! Jotain on KeKsItTäVä!!!

  VastaaPoista
 6. Niin ja miten söppis toi teitin kuva <3<3<3<3 Tukka on just kiva, mitä sä siitä ny ressaat???

  VastaaPoista
 7. Täällä yksi selkäkarvainen tunnustautuu :D ihan totta. kesällä ne näyttääkin sitten valkoisilta tummaa ihoa vasten..hmm..

  Kaunis kuva <3

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...