4.3.2012

Keittiössä

Kirpputorilla kerkesin pyörähtämään, kivaa! Fidoilla oli myllerrys-markkinat vai mitkä lie, ja kaikki oli puoleen hintaan. Peltisen kakkuvuuan ostin puolellatoista eurolla. Ja onneksi oli sitä Miranolia!!!!!Maalilla sai ihanan upean kiiltävän pinnan!! Nyt se loistaa kilpaa mun tulppaanien kanssa.
Blogeja lukiessani muistin että mullahan on Aalto-vaasi, tämähän pitää saada käyttöön, pitkästä aikaa. Ja mikä tosiaan sopisi kaveriksi paremmin, kuin iki-ihanat tulppaanit.Keittiöönhän ei pitänyt tulla keltaista väriä, mutta tää lipee nyt käsistä.

6 kommenttia:

 1. Onpa keväinen piristysruiske keittiössäsi tuo keltainen vuoka!:)

  VastaaPoista
 2. älkää nyt kehuko, tolla ihmisellä ei ole minkäänlaista tyyliä kun se ostaa jotain niin se tyrkkää sen seinälle ja kaikki haltioissaan , jotain rajaa ihmiset .....haukkukaa välillä niin tää on realiteettia silloin.........

  VastaaPoista
 3. Olihan taas kommentti. Miksi haukkua, jos ihana keväinen väripläjäys mielyttää silmää, haloo:)

  VastaaPoista
 4. Jopas on hieno miranolvuoka! Täytyy ottaa idea korvan taa...vois Tipsun leikkimökkiin keväällä tekasta muutamat pinkit tai jotain sellasta :)

  VastaaPoista
 5. Tiesitkö hyvä Anonyymi, että moinen haukkuminen on erittäin lapsellista ja vieläpä kiellettyä toimintaa? Sut sais helposti kiinni sun ip-osoittees avulla joten sinuna en jatkais enää tai kohta saattaa kolahtaa postiluukusta rikossyyte.. Ei olis eka kerta kun kiusaaja-ano saa maistaa omaa lääkettään ;)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...