3.3.2012

Ikea on my mind

Mies on tosiaan lähdössä työporukan kanssa huvittelureissulle Italiaan.

Joten mä ajattellin sillä aikaa tehdä jotain, mikä on kivaa. Piruuttaan tapetoin, maalaan ja muutan piru vie järjestystä ettei se tunne tätä mestaa enää palattuaan :) No ehkä en kaikkea kerkeä tekemään, mutta yhden ainakin toteutan, lähden pojan kanssa maanantai-aamuna Ikean aamupalalle.

Nämä ajattelin ainakin hankkia:
Nämä on ehkä listalla:


Oletteko te bongannut jotain kivaa Ikeasta viimeaikoina?

7 kommenttia:

 1. Kivat hankintalistat. Viimeisimmältä Ikea-reissulta tarttui mukaan tuo ehkä-listasi kuviollinen tyyny, tykkään.Itse ajattelin hankkia seuraavaksi Ikean aakkostaulun (mustapunavalkoinen).

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voi apua! Me ollaan upotettu Ikeaan viimeisien kuukausien aikana useampia tonneja...ainaskin varmaan viis. Viimeksi olis paras reissu kun kaksistaan miehen kanssa yritettiin luotsata neljä kärryllistä tavaraa kassoille. Saatiin ne kotiin asti. Jiihaa!

  Sun listassa ihanimmat oli tuo mustavalkoinen lamppu ja musta-harmaa-valkoinen tyyny. Lasitkin oli tosi kivat!

  VastaaPoista
 3. Mä bongasin keltaisen Vågö-tuolin mutta niitä on jäljellä vain raision Ikeassa. Sulla onkin sellainen valkoisena ja mun ostoslistalla on niitä samoja kanssa.

  Ikeasta jo kyselinkin onko valkoisia tulossa, mutta eivät osaanneet vielä sanoa juuta eikä jaata... kumpaa vaan tulisi... :)

  VastaaPoista
 4. KVISSLE -sarjan säilytysratkaisut löysi tiensä minun toimistooni. Suosittelen.

  VastaaPoista
 5. sinne se ukko jääkin kun kattoo sun kotia ja noita sun hirveitä idoita.....

  VastaaPoista
 6. oonko bongannut ikeasta mitään lähiaikoina? ikea on mun lähikauppa! :D siellä tulee melkein useammin käytyä kun ruokakaupassa, heh :D oiskohan sinne joku 500m? tällähetkellä mua kiinnostais sellaset turkoosit kahvikupit <3 toi pallolamppu sopis teille niiiiin hyvin!! se on tosi ihana!

  VastaaPoista
 7. Jenna: just hyvä :) Mulla on reilu 5 km ja silti käyn usein.
  Mun hankintalistalta en ostanut sit mitää paitsi yhen tyynyliinan, hyvä mä. Enkä voi raportoida kuvien kera, kun mies vei kameran, plääh.
  Ja se Kvissle-sarja unohtui kokonaan, tupla-plääh.

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...