29.3.2012

Vågö

Kuulin huhua, että Ikeasta saisi jo Vågö-lepotuolia, vaikka nettisivuilla mainostavat pihakamojen tulevan myyntiin vasta 2.4???
Tietääks kukaan?
Mullahan on valkoinen ja sen siirsin jo sisälle. Mut nyt en osaa päättää, pitäiskö väri-iloitella keltaisella tahi pinkillä tuolilla vai olisko vaan tavis-tylsä valkoisen kannattaja?
Minkä te ottaisitte?

13 kommenttia:

 1. Ei ole varmaankaan vaikea arvata, punaisen tietenkin.

  VastaaPoista
 2. No tuo keltainen olis kyllä aika ärtsy, eikös sulla muutenkin ole nyt vähän semmonen keltainen-kausi? :)

  VastaaPoista
 3. Kolme päivää sitten oli ainakin Vantaalla varasto täynnä puutarha kalusteita.

  VastaaPoista
 4. Raision Ikeassa on ollut osa puutarhakamoista esillä ja myynnissä jo melkein kolmisen viikkoa, tuo tuoli mukaan lukien. Keltainen!

  VastaaPoista
 5. Mä olen sähköiskujen saannissa ihan mestari, joten puistattaa pelkkä ajatus muovituolista. Mutta ehkä toi valkonen on kuitenkin hyvä, siihen saa pirtettä tyynyillä tai huovilla.

  VastaaPoista
 6. Kyllä kaikkia värejä sai jo eilen sieltä.

  VastaaPoista
 7. Annan ääneni keltaiselle. : )

  VastaaPoista
 8. Mäkin kannatan valkoista. Siihen voi vaihtaa eri värisiä tyynyjä yms.

  VastaaPoista
 9. Ihmettelinkin sitä autontankkauskommenttiasi, koska muissa blogeissa oli jo kerrottu, että jotkut olivat käyneet ostamassa näitä tuoleja itselleen.:) Nyt sitten luin, että olit tosiaan elänyt siinä tiedossa, että tuolit eivät ole vielä tulleet myyntiin. Ovat ottaneet ennakkolähdön kevääseen, ja monet ovat jo ostaneet niitä. Varmaan valkoisen ostaisin, jos nyt sitten menen ostamaan. Kuten yllä olevissa viesteissä, äänestän minäkin sitä keltaista sinulle.:)

  VastaaPoista
 10. Upea tuo pinkki ja keltainen sattuisi kyllä teille, itse ottaisin valkoisen, koska se on varmin ratkaisu noista ja ´koska sulla on ennestäänkin valkoinen... Keltainen tai valkoinen on siis vastaukseni.

  VastaaPoista
 11. Valkosta äänestän, ihan vaan siksi jos sattuuki tulemaan kyllästyminen keltasseen tai pinkkiin niin ei tarvi ostaa uutta vaan valkosseen saapi sitte tyynyillä tai vilteillä sitä keltasta tai pinkkiä tai muuta kausiväriä iliman uuen tuolin ostoa :) ja sitte ois 2 samanväristä tuolia :) Toki saa keltasseen ja pinkkiinki vaikka valkosia tyynyjä tai vilttiä laitettua :)

  Vaikka ihana tuo keltanen kyllä on :) Että ota nyt sitte selevää minustaki :) Valkosseen mie päätysin mutta nythän ei ollakkaan ostamassa mulle tuolia :D

  Oi, mie en onneksi oo kyllä saanu meän tuoleista sähköiskuja vaikka kaikenmaailman ostoskärryt ym aiheuttaa niitä mulle :)

  VastaaPoista
 12. Kävin itse tänään hakemassa tampereelta 2 valkoista tuolia. Ainakin siellä näytti kaikki kevätkalusteet olevan esillä. Se pinkki oli kyllä hauskan värinen...muttei meille :)

  VastaaPoista
 13. Tuo pinkki ois ihana! Vähänkö naapurit kattelis että mikä väripilkku mun pihalla on :D mutta tosiaan valkoisen kanssa sais yhdistettyä vaikka mitä värejä..Mutta toi keltanen sopis kyllä sulle jos kerta valkonen jo löytyy :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...