25.3.2012

Vauvalle

Shhhh....vauva nukkuu.


No en ole saanut vauvaa. Mutta tytön vauvanukke on saanut uuden peiton. Virkattuani juniorille oman peiton, tyttö halusi tietenkin omalle vauvalleen peiton. Ja äitihän alkoi virkkaamaan.
Tyttömäisissä väreissä, tottakai.
Nyt vahingosta viisastuneena vaihdoin villalangan akryylilankaan, mutta lanka olikin ihan ärsyttävää. Vaikka kuinka päättelin, langanpätkiä pursuu edelleen sieltä täältä.

Nyt on hassua kun ei olekkaan käsityöprojektia työnalla. Vaikka tätäkin työtä tein niin oman kipukynnyksen rajoilla. Selkäsairaana virkkaus ei ole paras laji, ja eilenkin selkä oli peiton kokoamisen jälkeen niin jumissa ja krampissa että jouduttiin kylmäpussin kanssa ottamaan läheisyyttä.

7 kommenttia:

 1. Hieno on tuokin peitto. Makeat keväiset värit! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä nyt kelpaa vauvan ulkoilla, kun "mamma" noin hienon peiton virkkasi...:))

  VastaaPoista
 3. Sähän oot jo ihan virkkaushullu! =) Aivan mahtavaa, kun tulosta syntyy. Näyttää hyvälle. Älä ole liian kriittinen ;) Toivotaan, että selkävaivat menevät pian ohi!

  VastaaPoista
 4. Ihanan paljon postauksia tullu sulla tänne! ko oon ollu olkapääleikkauksessa viikko sitte enkä pahemmin oo pystyny konneella olleen niin nyt hieman kattelen vaikken kauaa pysty nytkään olleen :)

  Ihanan värinen peitto! Tahtoo kans tuommosen isoäitineliöpeiton vaan ku ei ossaa eikä sormet "taivu" koukulle :) Noh, saampahan esim. täällä ihhailla, on kyllä ihana tuo peitto <3 Voi, sieki siellä kivuissa :/ Voimia ja jaksamista <3 ja mukavaa viikkoa kivuista huolimatta <3

  VastaaPoista
 5. Meän Satu: JESSSSS Sä pääsit vihdoinki leikkaukseen! NYt toivon tosiaan että se käsi alkaa paranemmaan. Hitaasti hyvä tullee.

  VastaaPoista
 6. :D Jep, viikko sitte tosiaan leikattiin tuo olkapää ja kamalat, aivan kamalat kivut on tälläki hetkellä mutta kyllä se siittä :) Pientä jumppaa pittää tehä ja kohta lisätään vielä muutama liike ja ehkä kesällä, loppukesällä/alkusyksystä ois olkapää siinä kunnossa että vois tehäkki jotaki isompaa, ehkä :) arvaa oliko vaikia ku ei päässy blogeihin!! :D Vierotusoireita melekein tuli :D Vieläkään ei pysty kauaa oleen mutta nyt oli pakko kävästä :) Ei voinu olla ennää kauemmin pois :D

  VastaaPoista
 7. Hei mitä mitä ihanaa!!!

  Olin tovin poissa netin ääreltä ja sähän virkkaat, Waudewau :)Kaunis peitto, katsastan innolla muutkin juttusi läpi.

  p.s Pättelethän langat jo siinä virkatessa, että pääteltäviä lankoja jää vain yksi per lappu? (Virkkaat langanpätkät sekaan jo siinä tehdessä).
  Välillä meinaan näkee sellaisia tilkkuja, missä on 100 lankaa pääteltävänä ja johan menee tylsäksi kun niitä joutuu päättelemään ;)

  Kivaa kun suakin on virkkauskärpänen puraissut!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...