2.4.2012

Nami-nami-astioita

Aamukahvi maistuu niin paremmalta sisustukseen sopivasta mukista.
Tuli tehtyä hieman ale-ostoksia siltä tietyltä merkiltä.
En ole osannut päättää mitä sarjaa alan kerätä kaffituslautasiksi, joten ostan siis aina alesta yhden lautasen, ja katon minkälaisen collecsöönin saan aikaiseksi.
Peräti jo kaksi kasassa.
Lapsille kerhopäivään omat pullalautaset. Näitä ei vaan saa harmikseen pestä astianpesukoneessa.
Olin varautunut pikkutrulleihin kunnon kasalla munia.

Noitia kävi kaksi. En vaan tajua näitä nykyajan lapsia, saako ne sit karkkia joka päivä, että ei kannata edes virpomassa käydä.. Perketi. Korpee.

Me käytiin kyllä. Virpomassa.6 kommenttia:

 1. Meidän tytöt tuli ison saaliin kanssa takas. Mä olen vaan joka pääsääinen varmaa siitä että kukaan ei kuitenkaan avaa ovia.. Ette te tarvii NOIN isoa koria :D Mutta kyllä ne ihmiset vaan avaa..täällä isossakin kaupungissa.. :D

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo lautaset <3 Meillä kävi virpojia varmaan joku kymmenen..luulin et ois enempi tullut kun täälläkin asuu tosi paljon lapsia.. ja sit mua vähän harmitti kun jotkut eivät olleet edes koristellut oksiaan :/ iso oksa missä muutama pieni sulka..eikös se koristeleminen ole kivaa puuhaa?

  VastaaPoista
 3. Ihanat virpojat ! meillä ei käynyt tänä vuonna virpojia lainkaan , ihan outoa !!!!

  VastaaPoista
 4. Ai säkin oot joutunu GG:n uhriksi :D Sama vika täällä - ostin vasta viime jouluna ekat GG:ni ja jäin sen verran koukkuun, että pitihän sitä hankkia "kesäversiot" kanssa... Ne on ihania, mut niin harmittavan kalliita! Argh.

  VastaaPoista
 5. P.S. Noi pupunkorvat in ihan ykköset...

  VastaaPoista
 6. Voi että! Meillä kävi 13 virpojaa kaiken kaikkiaan. Ja kaikki oli ihanasti panostanut siihen asuun ja meikkaukseenkin. :) Mutta sitten taas viime vuonna kävi täälläkin vain kaksi - se on kai niin vuodesta kiinni. Missä sattuu lapset milloinkin olemaan ja liikkumaan. Ja se virvontaikäkin menee kai niin nopeasti ohi.

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...