1.4.2012

Väriä elämään

Mun poikasellani taitaa olla pääsiäisfiilistä. Tuntuu että sitä ihan kaipaa väriä elämään.

Kävin tytön kanssa kaupassa, sillä aikaa pojalla oli ihan muuta tekemistä.Meiltä näköjään puuttuu sinistä sisustuksesta.

Ja ei tarvitse ilmoittaa lastensuojeluun, ei se poika yksikseen kotona ollut vaan isänsä seurassa.....

16 kommenttia:

 1. Isopropanoli ja ksyleeni puhdistaa monia muoviyhdisteitä sulattamatta niitä.

  VastaaPoista
 2. Niin ja jos pitää vahaliitua maalata yki, niin kannattaa kuulemma ensin vetää oksalakkaa pintaan.

  VastaaPoista
 3. Mä ajattelin heti alkumetreillä että jaahas... Sitä on papan kanssa oltu kotona :D

  VastaaPoista
 4. Tuota tapahtuu milloin missäkin. Lapset ja värikynät ovat yllättävä yhdistelmä. Ystävälläni meni upea tapettiseinä, kun lapsi piirteli siihen. Jotkut värikynän jäljet lähtevät ihan pyyhekumilla. Kerran television siivousohjelmassa joku puhdisti piirroksia seinästä hiuslakalla ja siivousliinalla.

  VastaaPoista
 5. vinkkinä..ns. taikasieni auttaa...sillä lähtee lähes kaikki.Vettä vain ja sieni...kokeile

  VastaaPoista
 6. Voi ei, ihana :-)
  Meillä myös kuopus on piirellyt milloin mihinkin, nyt viimeisimpänä aluslakanaansa. Uudessa talossa saan jännittää kyllä, kun lasten tapetit on ääriviivallista talotapettia, että koska värittävät taloja :-/ Toivottavasti edes siististi sitten värittäis :-)

  VastaaPoista
 7. Lapsen suusta totuus kuullaan... "sanotaan" ja ilmeisesti se totuus selviä myös noin taiteellisella näkemykselläkin ;D - Eli äiti alkaa nyt hankkimaan sitä sinistä sisustukseen!

  VastaaPoista
 8. Hih,repesin niin täysii :)!On se jännä juttu kun kerkeevät ihan jokapaikkaan halutessaan...Ja iso onni,ettei kädessä ollut se musta paksu permanent-tussi!

  Niin isien tyylistä,meillä aikoinaan,kun Iines 2v ja Olli 5v,tulin kaupasta ja isi oli (ylläri) torkahtanut soffalle.Sillä seurauksella,että koirat ja lapset ulkona pihalla leikkimässä keskenään ja huom asuimme silloin kaupungissa kerrostalossa!Nyt naurattaa,mutta ei silloin,meinasin saada slaagin kun kauppakasseja raahatessani näin ensin koiran tulevan pihatietä vastaan yksin.Tiesin heti,että lisää seuraa,no onneksi lapset olivat vain hiekkalaatikolla leikkimässä.Kämpän ovi sepposen selällään ja herra kuorsasi sohvalla...
  Miesten kanssa saa olla joskus "vähän" varovainen =)!!Meillä silmät selässäkin,niillä välillä ei edes päässä =)!

  Riemukasta pääsiäistä toivotteleepi,
  Riikka

  VastaaPoista
 9. Onneksi huumorinkukka on se kaunein kukka... Ja miehenhän piti vahtia lasta..heh.. meillä on vain toistaiseksi ehditty levittää perunajauhot ympäri kämppää ja käyty tiputtamassa tavaroita kuten TV:n kaukosäädin toilettipyttyyn.

  Toivottavasti sininen väri poistuu pian muodista. Tsemppiä :)

  VastaaPoista
 10. Hän on saanut paljon aikaseksi :) rupes heti naurattaa kun meilläkin eilen taiteiltiin vähän väriliitujen kanssa. Poika kyllä käytti montaa eri väriä :) Onneks ollaan puhuttu siitä tapettien vaihdosta että ei ihan niin paljon harmita, kun jos ois ollu ihan uudet tapetit :D

  VastaaPoista
 11. Pojassa selvästä taidemaalarin vikaa...:))

  VastaaPoista
 12. No meinasinkin kysyä, että mitäs iskä teki... ;O)

  VastaaPoista
 13. heräskin heti kymysys, että mitä se isukki on touhunut sillä välin kun on ehditty taiteilla koko kämppä sinisellä :D
  (eix sininen ollu sun lemppari väri !!)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...