23.9.2012

Kriiseilyä

Hyypiö kriiseilee usein. Varsinkin tämän sisustuksen saralla.

Olkkarin valaistus on tuottanut tuskaa jo ainakin vuoden.
Nyt Elloksen kilpailuun osallistuessani ja kärkevää kritiikkiä valaisimistani saatuani, muistin taas tämän iänikuisen ongelman.

Meillä on kolme täysin erilaista valaisinta olkkarissa.


Harmaaksi maalattu kristallivalaisin...


...keltaiseksi maalattu Ikean Foto ja takana näkyvä mustaksi maalattu varjostimen runko.Kelattu on pää puhki, mitkä valaisimet tuonne hankkisin, mutta aivan hukassa olen.
Design-valaisimet ois kivoja, mutta totuus on että kahteen kalliiseen ei ole varaa.
Tuon valaisimen rangan tilalle vois laittaa keltaisen Foton, mutta sitten ne kaksi muuta...
Kristallikruunut ei oikein istu tänne meidän Industrial/sekametelisoppaan, valaiseeko alaspäinsuuntautuvat tarpeeksi, plafondit on rumia ja spotit vielä rumempia...ARGGGHH, pää halkee just nyt!

Auttakee Hyyppänää!

21 kommenttia:

 1. Tarviiko kaikki kolme paikkaa valaisimen? Kaksi samanlaista ja yksi huomaamaton tai yksi katseenvangitsija ja kaksi huomaamattomampaa. Se huomaamaton olis sit just kai se plafondi josta mäkään en kyllä välitä sitte niin yhtään ..vaikka esim laatuvalaisin.fi plafondi valikoimaa selatessani täytyy myöntää että kyllä sieltä nättejäkin versioita löytyi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo just näin! Mun täytyy nyt käydä vähän nettailemassa kattelemaassa valaisimia, niitä vaan on niin piruusti etten osaa valita :(

   Poista
 2. Jos designia kuitenkin haluaisit, niin Muuton E27 keltsinä vois olla aika kiva eikä hintakaan hurja, 59€. Etenkin, jos niitä on kolme, valotehoa riittää varmasti. Meillä oli ennen eteisaulassa yksi E27 ennen kuin siirsin sen vessaan, mutta mielestäni valaisutehoa riitti silti.

  Tässä linkki ko. valaisimeen:

  http://www.finnishdesignshop.fi/valaisimet-riippuvalaisimet-e27-lamppu-keltainen-p-3168.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Muutot on tosikivoja mutta matalaan olkkariimme ei sopivia.

   Poista
 3. Mulle tuli myös mieleen, että tarviiko niiden olla katseen vangitsijoita? Mun mielestä tuonne sopisi jotkut suht yksinkertaiset, mutta mahdollisesti kuitenkin roikkuvat valaisimet. Tai niinkuin aNNa sanoi, ehkä yksi katseen vangitsija ja kaksi huomaamattomampaa tai toisinpäin.

  http://www.kodinterra.fi/market/kodinterra?a_Visit:tuote=txpq1f7zd1x3s5qi&kategoriaTunniste=Riippuvalaisimet&path=VALAISIMET+JA+SÄHKÖTARVIKKEET%2FValaisimet%2FKattovalaisimet%2FRiippuvalaisimet&myymala=Kodin+Terra+Tuusula&p
  Tiedän, että tää linkki on pitkä, mut tässä on yks kiva lamppu, mihin mä ihastuin viimeks Kodin Terrassa, kun meille ostettiin lamppuja.. Siellä on muutenkin tosi paljon lamppuja, suosittelen kuluttamaan aikaa siellä :) Tai sitten Bauhausissa Tammistossa, ettekös tekin asunu jossain täällä Vantaalla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, mielellään ottaisinkin jotkut yksinkertaisemmat valaisimet. TUo linkki vaan ei toimi :(
   Terrassa en oo aikohin käynytkään, miten en muistanut koko puljua, kiitos.
   Ja Bauhaus on toinen! Jee!

   Poista
  2. Mä vähän arvasinkin, ettei se linkki toimi.. Mutta enivei siellä on paljon kivoja lamppuja! Ehdottomasti kannattaa vähintäänkin netissä selailla, paikanpäällä mulla ainakin meni niska juntturaan siitä kuikuilemisesta :) Sama Bauhausissa, siellä tosin isompi valikoimakin! Eiköhän löydy sopivan mallisia JA hintaisia :) ...Munkin pitäis jotain lamppuja ostella.. Jalkalamppu ainakin!

   Poista
  3. http://www.prisma.fi/tuotekuvat//originals/10/txpq1f7zd1x3s5qi.jpg

   Näkyisköhän tämä?

   Poista
 4. Olen tällainen hiljainen blogisi seuraaja, mutta yksi asia tuli mieleen. Saatan olla ehkä hieman outo lintu, mutta minun mielestä kristallikruunu sopii tuohon "Industrial/sekametelisoppaan" ;) Juurikin tuon tyylisenä kuin nyt, harmaa mattapinta. Mun mielestä ihan täydellinen :)

  Tuo Foto on aivan ihana valaisin myös, tosin itse ajattelen sen enemmän olevan "keittiävalaisin". Ja tuo on aivan puhtaasti vain minun mielipiteeni ;)

  Minäkin peesailen aNNaa, kaksi huomaamatonta ja katseenvangitsija. Mutta ei tietenkään tylsää huomaamatonta ;) Ymmärrän kyllä tämän valinnanvaikeuden, toivottavasti löydät mieleiset (tai ainakin tyylisuunnan).

  -siiri-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Siiri kun jaksoit kommentoida!
   Mä oon sun linjoilla, kaksi huomaamatonta olis kivat. Se on toinen kyssäri, minkämalliseen päädyn.

   Poista
  2. Sepä se, kun huomaamattomat ovat niin hiivatin tylsiä.. ;)

   -siiri-

   Poista
 5. No on SULLA ONGELMA !!! Mulla olisi 2 samanlaista lamppua sulle kuin tuo keltainen!!! niin sittenhän sulla olisi kaikki samanlaisia ja tänne sopis tuo "kristallilamppu" :D Voisit sitten mielesi mukaan maalata nuo kuvut minkälaiseksi haluaisit :) tässä sulle siis ongelmaasi ratkaisu!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiks oo. En mä haluu kolmee Fotoo, hyvä nainen. Mut kristallikruunuja vois olla kyl myynnissä. JUST SULLE.

   Poista
 6. Miten olis sellaset kaapelissa kulkevat halogeenit tyyliin tämä http://www.casa.fi/product_info.php?manufacturers_id=12&products_id=142 valon saisi suunnattua tarpeen mukaan, olisi huomaamaton ja sopisi kuitenkin luonteeltaa industrial hässäkkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Magee hässäkkä. Meillä vaan tulee vastaa tän kämpän korkeus tahi voisiko sanoa korkeamattomuus. Mataliin huoneisiin ei voi hirveen massiivista hankkia.

   Poista
  2. Niitä on sellasia (meilläkin..) kiekkomaisia varjostimia, mitä tulee vaan alle 10cm katosta alaspäin . Tuollainen tikku hässäkkä vaatiikin tosiaan korkean tilan.

   Poista
 7. Valkoinen, musta ja keltainen foto..

  VastaaPoista
 8. Yksinkertaista... samanlaisia eleettömia valaisimia kolme. ehdotomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I Hear you, babe. Mutta kun mä urpo en osaa päättää, millaiset yksinkertaiset, saateri.

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...