24.9.2012

Taas vaihtui järkkä!

Aina kun käyn naapurin P:llä, saan aivan valtavan lastenhuone-kriisin.
Eilen oltuamme taas naapurissa syntymäpäiväjuhlissa, kriisi iski taas.

Eli heti kotiuduttuamme pistettiin lasten kanssa järjestys TAAS uusiksi. Niin, edellisestä järjestyksenvaihdosta on kokonaiset puolitoista kuukautta!!!


Tällä kertaa kokeillaan ekaa kertaa, että sängyt onkin ikkunan alla pitkittäin. Näin saataisiin tilaa niin pieneen huoneeseen.Ihana valottomuus, huono kuvaaja saa näin luokattoman kermanvärisiä ja huonoja kuvia.
Säilytyslipastoja on liikaa, mutta pakko olla säilytystilan puutteen takia. Nyt ovat tällä seinällä ja toinen saa toimittaa yöpöydän virkaa.
Meidän kylillä oli Myyräkaupan outlet, pakkohan oli vähän ostoksia käydä tekemässä, mm. nämä söpöt pahvisalkut. Ja lamppu on Huuto.net löytö. Jännä lamppu siitä, että alusta on magneettia, joten lampun saa lätkäistyä alustaan miten haluaa.
Vihdoinkin sain pöydän lastenhuoneeseen leikkejä varten.
Toinen pahvisalkku meni hyllyä koristamaan.
Tein oravannahka-kauppaa erään tarrayrittäjän kanssa ja vaihdoin risan maalaisromanttisen hattuhyllyn tarroihin. Nyt perhosteemaa lisää lastenhuoneeseen, sänkyä koristamaan.
Ja kaapin oveen myös yksi perhosparvi.


Ja lopuksi vähän mustavalkoraitaa.Jos tämä järjestys säilyisi, ainakin talveen asti?

14 kommenttia:

 1. Sinulle on jotain blogissani :)

  VastaaPoista
 2. Voih, mikä karttapallo! Jos joskus tulee valtava tarve luopua siitä, niin ostaja löytyy täältä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös olekkin, huuto.netistä löysin. Ihan heti en ole siitä luopumassa, niin lovena olen siihen :)

   Poista
 3. Ihana. Jokainen asia ja esine on niin omalla paikallaan.

  Mä en tiedä mitä sä teet työksesi. Mutta josset ole alalla ja oma ala alkaa joskus tökkiä, sulla olisi kysyntää sisustus/stailaushommissa aivan varmasti. Sulla on (ihanaa, raikasta) silmää näihin juttuihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen!
   Voih kun olisinkin luovalla alalla..pah. Aloitan ensiviikolla työt ja tulen tekemään myyntiraportointia logistiikka-alalla..Eikö olekkin elämän hukkaan heittämistä :(
   Vitsi kun rohkaistuisin niin perustaisin sen yrityksen, kirpputori-sisustuspuoti-kahvilan. Siinä yhdistyisi kaikki rakkaat harrastukset.

   Poista
  2. mä oon hieman eri mieltä tuosta että sulla olis silmää tällaselle.. Ei se huone siitä sen paremmaksi muutu vaikka huonekaluja pyörittäis pari kertaa kuussa ympäri eri paikkoihin. Käy sääliksi lapsiasi, mahtaa niiden päät olla ihan pyörällä kun koko aika huone näyttää erilaiselta. Noh, joku kaunis päivä sulla ei oo enää mahiksia vaikuttaa lastesi huoneen/huoneiden sisustukseen, joten kai sun täytyy ottaa ilo irti tuosta vielä niin kauan kun pystyt.. ;)

   Poista
 4. Ihana, tulipas tilaa! Wau, tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tuli! Mahtuu kuule Briojunat ja Duplot levittämään eikä tee edes tiukkaa!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Vähän itseä kyllästyttää mutta kyllä tää vihreä toisaalta on parempi kuin pinkki :)

   Poista
 6. Kivalta näyttää! :) Meillä pikkuveikka muutti just isosiskon kanssa samaan huoneeseen, on ollut hiukka haasteellista saada sopimaan tytön ja pojan jutut keskenään yhteen.. Ja pinnasängystä ku pääsis eroon ni ois edes vähän yhtenäisemmän näköinen huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän haastetta se tuo. Mutta meillä kun tuo herra on niin pieni niin ei se paremmasta tiiä hih. Joten olkoon huoneessaan perhostarroin sekä helmilampun kera.

   Poista
  2. Meilläkin pikkumies vasta 1v 3 kk, joten vielä huoneessa riittää pinkkiä (joka on siis tytön ehdoton lemppariväri)! :D Mut pikkuhiljaa pitäis laitella silleen, et sopis molemmille.

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...