4.10.2012

Blogikori

Nyt se minäkin sorruin tähän, mitä vähän jokaisessa blogissa näkyy. Olisikohan ollut Vaniljahousen aloittama "villitys" eli Clas Ohlssonin metallinen sankakori!
En osannut päättää mihin sen tuuppaan.
Vessapaperikorina oikein kätevä, mutta pienten lasten vanhemmat tietää että tällainen ei oikein toimi perheessä, jossa opetellaan pottailemaan....


Olkkarin puolelle siis vilttikoriksi!!


Kun noille mun RAKKAILLE lapsukaisille vielä saisi kaaliin että koria  ei kuljetella huoneesta toiseen ja sinne ei siis saa kiivetä sisälle.


10 kommenttia:

 1. Tuollehan siis löytyy vaikka kuinka ja monta käyttötarkoitusta!
  Myös klapikoriksi tuo kävisi hyvin!

  VastaaPoista
 2. Mäkin alan tykästymään siihen koriin, prkle. Just ku olen kovaa vauhtia tyhjentämässä kotia, niin heti alkaa teke mieli uutta tavaraa.

  VastaaPoista
 3. Mäkin oon tota katellu Clasulla... hitto, oonkohan mäkin siis kohta tän blogikorin omistaja??

  VastaaPoista
 4. jassoo, pitääköhän se käydä tommonen hakemassa... ;D
  lapset varsinkin varmaan keksii sille monta käyttötarkoitusta! Maja, vetolelu, piilo.... :P

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen suunnitellut tuon ostamista, mutta sitten kun ajattelen mitä kaikkia käyttötarkoituksia ipana sille saattaisikaan keksiä... Noh, toistaiseksi olen jättänyt ostamatta ;) Puukorina ei kyllä ole kätevä, sori nyt vaan jos pilaan jonkun iloa, nimittäin se roskien määrä mikä niistä puista tulee on ihan järisyttävä. Tietty jos niitä puita pitää siinä vaan koristeena... Meillä oli aiemmin puukorina sellainen paljon paljon tiheämpi malli ja meni kyllä hermot niiden roskien kanssa. Jos joskus uusi kori hommataan niin se pitää olla muovitettu sisältä.

  VastaaPoista
 6. Kori on ois joo kiva tännekin mutta sohvatyynytkin kerään ehkä 10krt päivässä takas sohvalle... viikkaan viltin sohvalle... takan viereen on turha tuoda korissa puita valmiiksi lämpeneen ja oottamaan takkaan pääsyä... Ehkä tuommoinen kori tai vastaava sit joskus... =)

  Veskissäkin tuo kori olisi tosiaan mahtava paperirullille, mutta täälläkin pottaillaan niin turha toivo. Itse oonkin meiän veskiin tehnyt oman paprutelineen (löytyy mun blogista) ja lapset innoissaan tekevät hätänsä kun saavat sit siitä ottaa paperin =)

  Eksyin jostai toisesta blogista tänne sun sivuille ja jäin lukijaksi =)

  Hyvää syksyn jatkoa!!

  -Jeme

  VastaaPoista
 7. Sun tekstejä on kyllä hauska lukea, sulla on niin omanlainen kirjoitustyyli :D Äsken löysin tämän sun blogin Oma Koti Valkoisen kautta. :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...