21.5.2013

Anna käsi

Eiliseen marmatukseen lisäyksenä, että kiire jatkuu edelleen.
Silloin joskus kun vielä ehti lukea blogeja, tein pari löytöä blogikirppareilta.

Ensin löytyi tämä mun kuolaama HAYn käsi. Loistava lisä String-hyllyyn ja käden asento kertoo aika paljon tän hetken fiiliksistä!
Loistava vempele, tästä näkyy Hyypiölän rouvan fiilikset heti ensikatsomalta.

Toisekseen törmäsin keltaiseen Annon tyynyyn myöskin blogikirpparilla ja se tekee tästä loistavan, kun himmasin aiemmin enkä ostanut tätä sieltä Kodin1:stä. Ja arvanette, että harmittamaanhan se jäi!

Hähhää, ei harmita enää!18 kommenttia:

 1. Tohon edelliseen postaukseen kans...
  - kyllä sitä on kiirusta meikäläiselläki, vaikkei oo yhtään tenavaa enää nurkissa.
  Postaukset tulee hitaasti, mutta varmasti ja kommentoimaan ei meinaa ehtiä olleskaan.
  - ja taas kerkesin ;)

  Kiva käsi!
  - tollanen maksaa Katokossa (uudenlainen sisustusliike meilläppäin)ainaski hyvän joukon toista joukkoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo joskus noista blogikirpuilta löytää kaikkea kivaa! Helpottaa tietää että muillakin on kaamia kiire!

   Poista
 2. Eikä! Eilen saapui käsi meillekin :D Lapset omi sen heti itelleen, kuulema kiva lelu :)Toinen juttu minkä tilasin FDS:lta tulee vasta kesäkuun lopulla, plaah..

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva käsi :) Olisi mainio miunkin ruumiinosakokoelmiin :D

  VastaaPoista
 4. Jes! Nyt sullakin on käsi ja voidaan olla taas samiksia :) Ooks hokannu, et sul on nyt käsi stringeissä... eiku stringissä? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin sullakin on tämä. Tää taitaa olla sitten BLOGIKÄSI. Loistava kapistus vaikka onkin aika suosittu vempele.
   Käsi stringissä.... NO TODELLAKIN :)

   Poista
 5. Jos alkaa tuntuun että blogi stressaa liikaa, ja elämä menee sen vuoksi päin p....tä. Niin suosittelisin miettimään, onko bloggaaminen sitten niin tärkeää, mitä siitä saa, laittamaan vaikka paperille plussat ja miinukset ja punnitsemaan niiden väliltä, jatkaako bloggaamista vähän rennommalla otteella,vaatimatta itseltä liikoja, laittaako vaikka blogin tauolle ja keskittyy tärkeämpiin juttuihin, taikka sitten lopettaa kokonaan.
  Enkä tarkoita näillä sanoilla loukata vaan nämä ovat asioita joita oon kuullu monien bloggaajien miettineen viime aikoina, minä mukaan lukien. :)
  Tiedän kuinka mukavaa bloggaaminen on ja että kun siihen on aikaa ja jaksaa panostaa siitä myös saakin paljon. Mutta ei siitä kannata tehdä elämää suurempaa asiaa, pienet lapset ja työt ja muut arjen askareet vaan vievät aikaa. Ja joskus täytyy jostain karsia.:)
  Lykkyä tykö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voisi kuvitellakkaan lopettani bloggausta. Rakastan tätä ja tämä on niin paras harrastus. Tässä haen vain sitä, että haluisin tehdä näitä ihania asioita kuten sisustaa, tuunata, askarrella ja värkätä ja sitten blogata niistä mutta aikaa ei vain tunnu olevan. En katoa mihinkään, mutta postaustahti kyllä varmasti hiipuu niinkuin se on hiipunut tähänkin mennessä.
   Mun mielestä vain elämässä pitää olla muutakin kun työ ja perhe, muuten hajoaa pää jos ei itsellään ole mitään.

   Poista
 6. Sä olet aikamoinen nainen, kun teet noita löytöjäsi. :)
  Ja tuohon ainaiseen kiireeseen, työn, perheen, harrastuksen ja blogin yhteensovittaminen onkin sellainen kombinaatio, että jos keksit hyvän keinon niin kerro... :D
  Minusta totuuden kertominen (kuten teit juuri) on hyvä. Kyllä jokainen täysipäinen tajuaa, että aika ei aina riitä kolmeen postaukseen per päivä. Harvemmin sitten vain. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tattista vain. Kato köyhän pitää olla haukkana :) jos jotain kivvaa tahtoo. Ja en oo keksinyt ja turhaa varmaan vastausta etsinkään. Kesällä voi onneksi ottaa bloggailusta vähän lomaa.

   Poista
 7. Aika aikaansa kutakin. Kirjoita silloin kun siltä tuntuu ja on aikaa. Olet suosikkilistalla ja siksi et häviä mihinkään♥

  Huomasin, et olet vaihtanut uudet verhot. Mites ne vanhat keltaiset Mandariinit? Menivätkö varastoon vai olisiko mahdollista ostaa ne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kelaat vähän aiempiin postauksiin niin näet että on se Mandariini vielä siellä. Se on toisella puolella ikkunaa ja tässä oven edessä on vähän niinkuin ötökkäverhona nuo paneeliverhot ettei hytykät tuu sisälle :)

   Poista
 8. Aika aikaansa kutakin. Kirjoita silloin kun siltä tuntuu ja on aikaa. Olet suosikkilistalla ja siksi et häviä mihinkään♥

  Huomasin, et olet vaihtanut uudet verhot. Mites ne vanhat keltaiset Mandariinit? Menivätkö varastoon vai olisiko mahdollista ostaa ne?

  VastaaPoista
 9. Jos ja kun kyllästyt tuohon Mandariiniin tai löydät jotain vielä ihanampaa, laita minulle viestiä. kirsi.lindroos@kolumbus.fi
  Olen vähän jälkijunassa, ovat kuulemma joku erikoiserä, ei tehdä enää.
  Ihanaa, harmaata sadepäivää sinulle...auringon paiste tuntuu tämän jälkeen paljon mukavammalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. En vielä ainakaan ole kyllästynyt. Itekkin harmittelin etten ostanut toista. Nyt kun etin paria tälle yhdelle, niin eihän sitä keltaista enää myydäkkään. Pöh.

   Poista
 10. Jos ja kun kyllästyt tuohon Mandariiniin tai löydät jotain vielä ihanampaa, laita minulle viestiä. kirsi.lindroos@kolumbus.fi
  Olen vähän jälkijunassa, ovat kuulemma joku erikoiserä, ei tehdä enää.
  Ihanaa, harmaata sadepäivää sinulle...auringon paiste tuntuu tämän jälkeen paljon mukavammalta:)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...