20.5.2013

Onnenkeksi

En tajua miten työssäkäyvät äidit hoitaa hommat ja kerkeää sen jälkeen vielä bloggaamaan?
Jokapäivälle ohjelmaa että hyvä kun himassa kerkee kääntymään niin missä välissä hoitaa ne sisustus- ja tuunaushommat?
Olen osannut hoitaa tällekkin viikolle jokapäivälle jotain ohjelmata, voe voe.

Ehkä onnenkeksi tietää sen parhaiten?
7 kommenttia:

 1. Voi kuule... Ei aina jaksa, eikä ehdi.
  Mun illat menee pääsääntöisesti pysähtymättä, enkä mä harrasta mitään kodin ulkopuolella. Ei kukaan oo mikään superihminen. Eikä kenenkään vuorokaudessa oo ylimääräisiä tunteja. Jostain pitää aina tinkiä :)

  VastaaPoista
 2. Mä taas bloggaan silloin, kun luultavasti monet muut katsovat televisiota tai lukevat. Eli kun tyttö nukkuu illalla. Ne valokuvat napsin siinä arjen touhujen ohessa, yleensä siitä paikasta minkä ehdin sinä päivänä siivota :D

  VastaaPoista
 3. En mä kanssa tiedä miten toi työelämä lähtee parin kuukauden päästä rullaamaan, itteenikin vähän jännittää...
  Mutta mä aina hoen itselleni että ITSELLEEN pitää olla armollinen, riittää kun on riittävän hyvä. :)
  ja ehkä ne blogi ja tuunaus ja sisustus harrastukset silloin tällöin antaa virtaa. ei mitään hampaat irvessä. :)

  VastaaPoista
 4. En ymmärrä minäkään, mistä kaikilla riittää se aika ja energia?! :D Kai ne on niitä valintoja. Toiset käyttää aikansa vaan eritavalla. Itse olen karsinut paljon telkkarin katselua ja netissä turhaa roikkumista - ja kummasti aikaa tuntuu olevan vuorokaudessa enemmän. :) Samoin, jos herää aina aikaisin aamulla, saa hirmuisen paljon tehtyä juttuja ennen kuin päivä edes on oikein alkanutkaan.

  Minun blogi on ollut ihan jäissä koko vuoden, aneemista touhua. On ollut vain niiiin kiire ja stressi ja kaikkea, ettei ole ehtinyt. Mutta sekin on kausittaista, toisinaan sitä ehtii ja jaksaa vaikka mikä olisi.

  VastaaPoista
 5. Mä olen miettinyt samaa. Mä olen lisäksi miettinyt sitä, mitä mä teen tasan vuoden päästä, kun JoJo on 3v ja menee päikkyyn, että mitä mä teen elämälläni sitten... Pitäis keksiä joku ihana ammatti. Helppoa, eikö!? ;)

  VastaaPoista
 6. Mulla oli kans just tänään otsikko "Onko blogin pitämisessä mitään järkeä?" Hehhee, oli vähän turhan raflaava otsikko, itselläni joku blogikriisi menossa, ajankäytön ja omien tavoitteiden kanssa. Mutta on kyllä uskomatonta, miten työssäkäyvät perheelliset ihmiset (naiset) ehtivät ruuhkavuosien keskellä pitää vielä upeita blogeja pystyssä. Tuleekohan kohta uusi diagnoosi työuupumuksen rinnalle, blogiuupumus ;D

  VastaaPoista
 7. Mä olen miettinyt jonku aikaa sitten ihan samaa! Pitäisi kai olla ammatti, jota tehdessä oli myös aikaa tehdä blogia. Näin ei ole eikä varmaan tule.

  Blogissani on Sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...