31.5.2013

Lamppuset a´la Hyypiö

Hullu työviikko takana ja vihdoinkin hoitovapaa-päivä koitti,  kivi putosi sydämmeltä stressin hellittäessä.

Olen Villi Valaisin-sekopäähullu isolla Veellä.
Sain asennettua vihdoinkin kuukausitolkulla pöydällä lojuneen uuden perheenjäsenen ja ajattelin esitellä samalla olkkarin valasin valikoimaa.


Tämän talon ainoa Design-valaisin, Muuton Unfold. Törkeen rakas ja ihana. Huom. samaan kuvaan ängetty huoneen kolme valaisinta. Seinäspotti  Ellokselta ja Pauli-serkun palloset.
Sitten Iksun perusjalkalamppu. Alusta asti ollut vinossa. Jee. Ikean laatua?
Silloin joskus kun kerkesin virkkaamaan, sohvan nurkkaan tuli laitettua pienempi jalkavalaisin. Huutiksesta löydetty, veikkaisin Ikeaa.
Valokirjain, onko se lamppu :) Tästä hankinnasta muuten lähti keltainen kausi yli vuosi sitten. Ja loppua ei näy.
Itsetuunattu kattohärpätin rumasta kankaisesta, hapsureunaisesta kirpparilöydöstä. Kankaat veks ja Miranolia pintaan. FDS:stä hankin siihen tuollaisen kattokupin, kätsä on.

Katossa kirpparilta löydetty krominen pallovalaisin, kiinnitys on vähän vaiheessa kun roikkuu tuosta koukusta epätoivoisesti :)

Ja mikä se viimeisin hankinta olikaan? No olen rakastunut näihin metallinhohtoisiin, Huutiksesta löysin vitosella tämän kaunokaisen. On sellainen magneettivalaisin josta lähtee tuo valaisinosa irti.

Täydellinen spotti, tuossa valaisimen alla kun yleensä bruukaa olemaan meidän tietokone. Kun se työpistekkään ei tunnu näihin neliöihin mahtuvan.10 kommenttia:

 1. Aikas ihania kaikki valaisimet! Ja tuota iksun valaisinta katsoessa voi ihan vähän kallistaa päätä, niin ei kyllä häiritse yhtään!
  Kivaa viikkistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah täytyy nauttia joka ilta pullo viiniä niin on niin kenossa itsekkin ettei vinoisuus haittaa :)

   Poista
 2. Valaiseeko tuo Unfold hyvin, vaikka siinä on se "pleksi"? Riittääkö esim. teidän olohuoneen yleisvalaisimeksi? Harkinnassa on ko. valaisin, siksi tiedustelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt kovin kirkas ole mutta meille riittää valaisimeksi kun on muitakin valonlähteitä. Mulla on tässä Unfoldissa ledi, en tiedä oisko valo kirkkaampi jollain muulla lampulla.

   Poista
 3. Tuo keltainen kattovalaisin on hyvä, siitä mä tykkään. Homma muuten kaikkiin valaisimiin ledilamput. Niitä saa jo ihan hyvällä hinnalla. Ja ne vie vieläkin vähemmän virtaa kun nuo pienloistelamput. Ja sitäpaitsi ne syttyy samantien heti eikä sillee tosi hitaasti kun pienloistelamput.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tässä keltsissä on just ledi, pitäs noihin muihinkin sellaiset hankkia. Just se on passeli että ei tartte venailla vuosia että se valo oikeesti syttyy!

   Poista
 4. Tuo keltainen kattolamppu on niin kiva!! :) Mistä muuten oot löytänyt tuon ihanan valokirjaimen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tuo Unfold olikin pitkäaikaisempi unelma. Tuo valokirjain on, yllätys yllätys, Huuto.netistä!

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...