28.5.2013

Lavahommaa

Hankkiessani eurolavoja ajattelin, että sehän on ihan iisi-biisi rakentaa niistä aurinkopeti.

Kaksiviikkoa myöhemmin en ole päässyt tämän pidemmälle.
Näitä sohvaviritelmiä on näkynyt muidenkin blogeissa ja nostan kyllä hattua nopeille toteutuksille. Mulle pelkkä lavojen öljyäminen on vienyt ihan tuhottomasti aikaa. Mutta näihin sain käytettyä sekä Saunasupin että sävytetyn puuöljyn jämät. Kierrätystä, nääs :)

Vielä pitäisi käydän hakemassa Ikeasta vaahtomuovipatjaa pehmusteeksi sekä verhoja suojaksi, mutta työläisenä tuntuu että vuorokaudesta loppuu minuutit......
Malttakee, malttakee. Tätä rakennetaan kuin Iisakin kirkkoa.


20 kommenttia:

 1. Hyvä siitä tulee. Mullakin odottelee yks ikuisuusprojekti terassilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niin muuten tulikin. Mikäs se sun projeksuuni olikaan, ei ainakaa kivetys kun nyt se on tehty!

   Poista
 2. Kiitos tästä realismipläjäyksestä! :) Helpottaa kummasti omaa oloa tietää, että joskus jotkut asiat venyy vähän muillakin. :D Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sitä luulee blogeja lukiessa kaikkien olevan jotain superihmisiä. Kiva pistää realiteetteja peliin niin tietää ettei ole yksin :)

   Poista
 3. Nopeemmin etenee, kun ei tunge mitään tärpättejä noihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman tärpättiä ne lahoo suomen vähälumisessa kesässä.

   Poista
 4. Hiljaa hyvä tulee jne jne :D Samalla motolla täälläkin.

  VastaaPoista
 5. Älä lannistu, meillä näiden toteutus kesti 12 kuukautta :D Että hiljaa hyvää tulee on todellakin hyvä motto! Ja tunnustan, ei ne ole valmiit vieläkään. Oljytyt kylläkin, mutta pehmusteet ja muu rekvisiittahärpäke odottaa vielä toteutusta (ja sitä ennen ne varmaan pitäisi hankkiakin) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä tapauksessa voi sanoa että todellakin hiljaa hyvä tulee. TOisaalta meillä rakennettiin tätä terassiakin 1,5 vuotta ja hyvähän siitäkin tuli!

   Poista
 6. Kunhan tuo on elokuuksi valmis, niin hyvä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottakai. Paitsi että ne sikailut ei ole kyllä tässä osoitteessa mutta tarpeeksi lähellä kuitenkin jos haluaa nukkua juuri tässä kesäpedissä :)

   Poista
 7. Hyvä on noinkin :D Kohta on syksy ja projektin voi hyvin mielin siirtää ens kesään! Niin teen monessa asiassa minäkin. Liian monta suunnitelmaa, että unohdan ne jo seuraavna päivänä, kun saan uuden idean!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EN uskalla edes ajatella syksyä ja sitä, missä hemmetissä mä säilytän näitä lavoja talven yli. Mutta eipä rasiteta päätä sillä vielä :)

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...