23.10.2013

Foto is out!

Hetken mielijohteesta pistin keittiön Foto-valaisimen myyntiin.
Keittiömme on niin pikkuruinen että iso tumma valaisin syö valoisuudet tuosta tilasta.
Tässäkin kun valo ei siivilöidy olleskaan valaisimen läpi, vaan suuntaa valon ainoastaan alaspäin, ja tämä nurkkaus tarvitsee ihan kamalasti valoa.
Nyt olisikin tenkkapoo, millainen valaisin tuonne sopisi? Valkoinen olisi kiva ja sitten vielä varmasti sellainen joka kuultaa läpi tai jopa läpinäkyvä?


Tätä Normann Copenhagenin Norm 69-lamppua olen jo kuolannut vuoden päivät.Vai pitäisikö se olla sellainen mistä  valo loistaa läpi?

Vai kenties jotain läpinäkyvää materiaalia? Ongelma on suuri, koska maailma on täynnä mitä ihanempia valaisimia ja voi valita vain yhden.
Onkos teillä ehdottaa mitään hyvää valaisinta meille?

16 kommenttia:

 1. Meillä keittiönpöydän yllä tuo alin vaihtoehto on ollut parisen vuotta ja olen kyllä tykännyt kovasti. Mieleni kun tuppaa muuttumaan niin kovin tiuhaan tahtiin, mutta tämä on ajaton ja edelleen lempparivalaisin meidän huushollissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin on alkanut miellyttää tälläinen rautahäkkyrä-valaisin mistä näkyy läpi!!!

   Poista
 2. Noista vaihtoehdoista ääni Normille, mutta myös Lokki voisi sopia. Tosin eri hintaluokissa pyörii. Itse haaveilen molemmista, Norm uunihuoneeseen ja Lokki tulevan ulkorakennuksen pöydän päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkkinä vielä, että Hobby Hall hobbaloissa nyt vielä -30% designvalaisimia. Eli alennusta vielä niistä hobbalotarjouksista.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! Kävin katsomassa valikoiman mutta mitään ahaa elämyksiä en kyllä saanut :/

   Poista
 3. Meillä on ruokapöydän pääll tämä: http://www.paloranta.org/product/519/leonardo-valaisin. Oon tykännyt tosi kovasti.
  Pähkäilin valaisinvalinnan kanssa viime vuonna kuukausia. Kartellin Fly oli meille aivan liian suuri, vaikka muuten siitä ihan älyttömästi tykkäänkin. Tää oli kuitenkin mun silmään riittävän lähellä sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kaunis mutta aivan liian kallis persaukisen budjetille!!

   Poista
 4. Koska kotisi on persoonallinen ja sinun näköisesi...Itse näkisin Hyypiölässä itse tuunatun(keltaiseksi tietenkin) ikean rautalanka-hedelmäkorin...Trådig.Löytyy myös useimmista blogeista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rimppalanmutsi, mikä loistava idea!!! Miten ihmeessä en ole tätä itse hokannut!! Nyt metsästämään Trådigiä, KIITOS KIITOS KIITOS. Te mun lukijat olette ihan parhaita <3

   Poista
 5. Oi, toi Foto oli juurikin sitä mitä keittiöön olisin halunnut JA juuri tuon värisenä MUTTA kun meilläpä onkin niin madallettu tuo katto, sinne piti laittaa spottivalo. Buu.

  Joten Fotoa täällä kuolailen vain etäisesti ja toivon sille myyntionnea. Ja samoin toivotan valtavasti inspistä uuden valaisimen hankintaan. Se muuten on totta. Maailmassa on aivan liikaa ihania valaisimia... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen. Meillä on eteisessä madallettu katto ja siellä mun vihaama plafondi. YÄK.

   Poista
 6. Meilläkin keittiönpöydän yllä suurin harmaa fotovalaisin.Valaisee vain ruokapöydän,joten hyvä yleisvalo toisaalla oltava,koska ympärilleen ei tosiaan valaise yhtään.Tykkään fotosta hirmuisesti,on tosi kotoisaa,kun vain foto päällä:)-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, itsekkin tykkään lampusta valaisimena mutta kun aina kaikki asiat tyssää tässä asunnossa neliöiden vähyyteen :(

   Poista
 7. Kuplat? 4000k:n polttimolla raikastuu lamppu kun lamppu. Onkos niitä keltaisiakin.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuplat on myös hieno valaisin, mutta tämänhetkiseen budjettiini liian kallis.

   Poista
 8. Toi Trådig idea huippu!netissä kuvat ja ohjeetkin!-sanna-

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...