23.10.2013

Joulu on punainen?

Kuten otsikko sanoo, joulunpunainen. Sitä en olisi uskonut sitten millään. Hyypiölässä on nähty aikaisempina vuosina punaista, jopa siinä määrin että väriin tuli täysi kyllästyminen. Nyt huomaan että katse kiinnittyy kaikkeen ihanaan punaiseen joulutavaraan. Mitä ihmettä on tapahtunut?

Sain tehdä vähän yhteistyötä kivan nettipuodin, Design Westin kanssa ja sieltä kotiutui aivan ihania joulunpunaisia ihanuuksia.

Söpöt kuppiparit, pienemmät kupit perheen lapsille ja lattemukit aikuisille. Näen jo sieluni silmin nämä jouluaaton aamun puurokattauksessa.Sopivasti mukikattaus kirpparilta löytämälläni Cokis-tarjottimella. Ehkä se kola ei ole niin jouluista, mutta väri on!!Kuvassa myös Vallilan ihanaa design-talouspaprua, saiskohan tätäkin punaisena joulun aikaan?


Kuvat on taas kovin pimeitä, mutta kun ei se Hyypiö ole koskaan arkena valoisaan aikaan kameran ääressä....
Käykäähän tekin tutustumassa Design Westin valikoimiin täältä. Hyypiön mieleen on ainakin Greengatet ja Tine K:n tuotteet!


Ja Facebook-sivu löytyy täältä, käykäähän tykkäämässä.


4 kommenttia:

 1. Ihania juttuja kotiutui teille! Ja eikös joulupukin vaatteiden punainen väri ole juuri Coca-Cola -brändin kehittelemä :) eli ihan oikeilla jäljillä olet! :)

  VastaaPoista
 2. Noniin, ei tämä ollutkaan niin kaukaa haettua :) kiitos sivistämisestä!

  VastaaPoista
 3. JOULU on NIIN PUNAINEN <3 tykkään...ei muuta kun hössötystä lisää....hani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hössöttäminen on ihanaa. Paitsi duunikamut on ihmeissään kun roudasin jo kuusen esille :)

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...