30.10.2013

Kalenteri

Jo aiemminkin olen hehkuttanut Design Tuokion ihania printtejä.
Habitaressa niihin tutustuin ja hankin niitä kotiin. Hieman jäi harmittamaan etten ihan kaikkea ihanaa heidän ständiltään ostanut, mutta hätä ei ole tämän näköinen. Design Tuokion FB-sivujen kautta niitä saa tilattua!

Nyt on kerrankin sellainen kalenteri ensivuodelle, jota kehtaa pitää näkyvillä.

Ja värikään ei ole pahasta.
Suosikkikuvat olivat helmikuun ja huhtikuun kohdalla.Ostin vielä yhden printin olkkarin seinälle, mutta siitä lisää kun se saadaan paikalleen.


Nyt kyllä menee hermo tämän kamerani kanssa. Se on temppuilut alusta asti, ja nyt se on siinä tilassa että kuvia ei pysty ottamaan enää automaatilla tai puoliautomaatilla ollenkaan!
Ainoa millä pystyy kuvia napsimaan, on manuaaliasetus ja sekin niin, että joka kuvan välissä joutuu napsaisemaan objektiivin irti. Automaatilla ei anna valotusta säätämään ollenkaan joten kuvat ylivalottuu ja manuaalilla ei anna tarkentaa ollenkaan ilman venkslaamista.
Nyt tuolla irroitus-metodilla sain tämän ja seuraavan postauksen kuvat jotenkuten kasaan. PUUH.
Ei auta ku kilauttaa huoltoliikkeelle ja toivoa että takuusta olisi jotain hyötyä.

Eli blogin huono kuvanlaatu ei ole pelkästään kuvaajan vika :) Koittakaa kestää!

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä kameran kanssa! Kuvaaminen näillä valoisuuksilla on muutenkin hankalaa, saati jos kamerakin temppuilee :P Hieno kalenteri ja aivan mahtava tuo edellisen postauksen matto! :) On sulla ollut hommaa kun olet sitä värkkäillyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, kun en muutenkaan ole hyvä kuvaaja niin sitten tälläinen haaste vielä päälle. No nyt just kameralääkäri soitti ja sanoi että laittavat automaattitarkennus moottorin vaihtoon ja virtapiirin, ne onneks menee takuuseen. Mutta salamakengän uusiminen ei, joten maksuhommisk menöö. No pakko, että saan taas kameran takaisin ehjänä.

   Poista
 2. Mullakin on kamera huollossa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plääh, toivottavasti ei tuu niin isoo laskuu ku mulle, 130 eguraa.

   Poista
 3. Makee kalenteri! Pitäisi etsiä meillekin joku sopiva. Itsellä on kaikki merkinnät puhelimessa, mutta mies vaatii seinäkalenteria, josta näkisi koko perheen menot. :) Toivottavasti saat kameran kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa kalentereissa on just miinuksena että niin pieni tila mihin merkitä menojansa. Tähän ehkä just just mahtuu kirjoittelemaan.

   Poista
 4. Ihana kalenteri. Välillä harmittaa, et tuli väsättyä se liitutaulukalenteri. Ei pysty millään perustelemaan itselleen paperikalenterin hankintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut nyt säästät fyrkkaa ku ei tarvii joka vuos kalenterii ostella!

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...