31.10.2013

Marokko-kulhot

Hyypiö tykkää kaikenlaisesta. Ja varsinkin käsintehdyistä Marokkolaisista keramiikka-astioista. Niitä Tine K:n upeita Marokko-kulhoja olen kuolannut jo tovin, mutta koskaan en niitä ole raaskinut ostella.

Mutta nyt törmäsin toisiin Marokkolais-astioihin Zoco-homen nettikaupassa. Rakkaus iski ja lujaa! Pino saapui nyt asumaan meille.


Mustavalkoiset raidat, ne on mitkä sulattaa naisen kun naisen sydämen!
Nämä käy vaikka mihin säilytykseen. Vaikka näin nätisti tomaateille.
Näitä siis tilasin Zoco-homen nettikaupasta, ja FB-sivutkin löytyvät täältä.Nämä keraamiset käsintehdyt kulhot suositellaan vain kuiville aineille ja ainoastaan käsinpestäväksi. Harmi, näistä aamurahkakin maittaisi paljon paremmalta!!
Näiden kaveriksi kun vielä hankkisi niitä ihania Tine K:n keraamisia kulhoja.Mutta ei kerrota miehelle, se saa ähkyn jo kuullessaan sanan "kulho"!!!!!!!!!!


Postaus on tehty yhteistyössä nettikauppa Zoco Homen kanssa.

6 kommenttia:

 1. Noi kulhot on sairaan makeet, oon itsekin kuolannut niitä jo jonkin aikaa... Valitettavasti vain se on "ähky" täälläkin päässä, joten kulhot ovat vielä toistaiseksi jääneet kaupan hyllylle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Harmi että maailma on täynnä mitä ihanimpia kuppeloita.

   Poista
 2. Onpas ihania kulhoja <3 Tine K ja Zoco-home ovat molemmat toooosi kivoja :) Klikkasin itseni lukijaksi. Kiva oli taas törmätä uuteen kivaan blogiin vaikka olenkin tainnut huomata blogiasi kehuttavan useasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Laura kun löysit itsesi tänne, tervetuloa! Oi oikein kehuttu, herranenaika ihan tässä punastuu!

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...