25.10.2013

Sohvan kaipuussa

Voi luoja että osaan vihata tuota meidän sohvaa.


Se näyttää ainoastaan silloin suht siedettävältä, kun se on peitelty jollain.


Tätä olen valitellut ennenkin. Nyt päätin että nyt täytyy aloittaa sohvansäästötalkoot. Eilen kävin kääräisemässä kirppispöydän voitot, kokonaista 150 € ja se olkoon pesämunana. Lahjakortti olisi 100 € arvolle joten enää puuttuu viitisensataa, ja summa on kasassa. Miehen aivopesu tietenkin täytyy vielä hoitaa, koska eihän meille voi tietenkään ostaa mitään kallista. Vaikka tuo soffa ei meille sovi vaikka päällään seisoisi. Tuo sohvan "mikälie" puoliällän muoto on tosi, tosi hankala. Se kun on ostettu edelliseen kotoomme n. 8v sitten.

Uusi soffa on kiikarissa ja se olisi tämä.Ikean Kivik divaaniosalla. Tähän mahtuisi koko perhe kölläämään sulassa sovussa. Nyt se olisi tarjouksessakin 759 eguraa! Plussaa tässä on vesipestävät päälliset. Tarjolla oli myös sellaisia kangaspäällisiä missä olisi kemiallinen pesu, mutta ne oli sitten jo kalliimpia. En tiedä miksi? Kenties laadukkaampi kangas tai jotain?

Vanhaa soffaa ei varmaan edes kannata laittaa myyntiin tai jos laittaa niin uloskanto-hintaan. Taivaan tosi on että nykypäivänä on tosi vaikea saada myytyä vanhaa sohvaansa. Jengi kun ostaa mielummin uutta.

Onkos kellään Kivikkiä kangasversiona? Ottaisin mielellään vastaan plussia ja miinuksia!!


21 kommenttia:

 1. Ja mun mielestä toi sohva nimenomaa sopii tosi kauniisti tohon värimaailmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan tuo sohva ei sovi enää värimaailmaan, viimetteeks siinä kohtaa kun seinä saa uuden värin.

   Poista
  2. No juuri tuota seinäväriä ja sun sisustusvärejä ajatellen niin sopii. Mut emmä sitten tiiä että sopiiko enään jos vaihdat seinänväriä!

   Poista
 2. Kerää pölypalleroita yms., kun ei mahdu imuroimaan alta.. Hyvännäkönen kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on plussaa jos ei mahdu mitään sohvan alle. Oon niin kypsä keräilemään leluja ja rojuja sielä alta.

   Poista
 3. Sohvan osto edessä mullakin.Ektorpia olen ajatellut.

  Just tuosta sohvasta ei ole kokemusta mutta saman mallisesta kylläkin.Huonoja puolia on tuo alustan mataluus; ei mahdu imuroimaan ja sinne kertyy jotenkin kummallisesti sen hirveen pölymäärän lisäksi kaikkea tavaraa.Irtotyynyt ei ole koskaan paikallaan kun muksu rakentelee niistä majoja.Mutta kiva isossa sohvassa on rötköttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ektorp taitaa olla ihana muhkea ja pehmeä, mutta meille valitettavasti liian romanttinen. Tuo soffatyyny ongelma on jo nyt meillä...saa sitten keräillä niitä tyynyjä pitkin olohuonetta.
   Mutta mä näen plussana sen että ei mahdu imuroimaan alta.

   Poista
 4. Meillä ollut myös hankintalistalla... Mutta kun ei raaskisi. Ja ei raaski, koska ei oo varma millaisen sitten haluaisi. Huoh!! Olen siitä samaa mieltä ylläolevien kanssa, että minusta tuo teidän sohva ei mitenkään (ainakaan näin kuvissa) pahasti pomppaa silmiin.

  Kerrothan kokemuksia sohvasta jos tuohon päädytte, sillä ikeasta luultavimmin omammekin hankitaan sitten kun aika on kypsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JuttaEmilia, kun näkisit soffan läheltä niin oisit toista mieltä. Se on aina tahroissa että ihan yrjöttää. Pitäs tekstiilipesuri vuokrata kerran kuussa. Ja sohvatyynyt ei pysy yhtään paikallaan vaan aina valuu pois paikoiltaa joka on superrasittavaa. Mä näkisin että pestävillä irtopäällisillä oleva sohva ois plussaa.

   Poista
 5. Meidän sohva on ihan susiruma. En kestä sitä enää silmissäni lainkaan, enkä voi uskoa, että olen joskus sellaisen itse halunnut. Uusi sohva on katseltuna valmiiksi, mutta tuntuu, että jatkuvasti joku hankinta ajaa siitä edelle. Todennäköisesti joudunkin sohvaa katselemaan vähintäänkin vuoden päivät, mälsää :/. Hei muuten, piti vielä varmistaa, onko Tuuliviirin väki ollut sinuun yhteydessä arvontavoiton osalta, he aikoivat olla sinuun yhteydessä suoraan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on pakko mennä katsomaan millainen soffa teillä on :)
   Sama juttu, ite olen tän soffan valinnut ja aikoinaan oli superkallis moduulisoffa edesmenneestä suomi-soffasta. Tästä opin että kannattaa ostaa edukkaampi sohva koska mieli tulee muuttumaan :)

   Poista
  2. Uuuuh, siitä ei onneksi ole vielä blogissa kuvia :). Vielä hieman jahkaan tuon "julkaise" -napin kanssa kotikuvien osalta, heti kun painan sitä, hoksaa moni kukas täällä näppiksen takana takookaan, ja jännitän sitä aiiiika paljon :). Vinkkejä? :) Että sitä pitääkin olla niin itsekriittinen..

   Poista
  3. Ei se ole paha olla bloggaaja että lähipiiri siitä tietäisi. Itse en pitänyt kovaa haloota omasta bloggauksesta, eikä siitä mitään haloota ole lähipiirissä noussutkaan. Eikä pahemmin kommenttiakaan vaikka sivulauseissa huomaan että moni tietää mun bloggauksesta tahi että käydään lukemassa blogiani. Tää on mun harrastus, ihan niinkuin joku käy nyrkkeilemässä :)

   Poista
 6. Minä tykkään vanhan sohvan muodosta enemmän kuin tuon uuden, mutta uudessa sohvassa on minun mieleinen väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvan muoto on todella epäkäytännöllinen näin pienissä neliöissä.

   Poista
 7. Me vaihdettiin sohvamme sellaseen malliin jonka saa imuroitua myös sohvan alta, nyt on paljon helpompaa ja nopeempaa siivoominen. Myöskin nykyisessä sohvassa istuintyynyt on kiinteät, en kestäny sitä että ne oli jatkuvasti länkällään ja vinossa miten sattuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kiinteät kuulostaa kivalta mutta haluan sohvan missä on pestävät päälliset.

   Poista
 8. Näen jo sieluni silmin miten hyvin toi uusi sohva teille sopii :P
  Ja siitä sohvan alta siivoamisesta... Mitä ei näe, sitä ei oo olemassa! Got it, dude? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just vihaan sitä soffan alustaa ku sinne heitetään aina kaikki lelut ja sit siivoot jokaviikko niitä pois sieltä huomataksesi että ne on taas seuraava päivänä soffan alla. Äh.

   Poista
 9. Meillä kävi vanha sohva tosi hyvin kaupaksi. Olis ollut useampikin ostaja. Kannattaa laittaa myyntiin, jos haluaa eroon päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla....tämä rohkaisee nyt meitäkin, täytyy pestä sohva pesurilla ja laittaa myyntiin kun sen aika on!

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...