27.11.2013

Valoja

Kaivelin hieman jouluvaloja esille ja huomasin kyllä valosarjoissa puutetta. Ehkä joulun alemyynneistä voisi ostaa pari valosarjaa lisää?

Onneksi jotain käyttökelpoista silti löytyi.

Tertsun puolelle jotain...

...ja lyhtyyn yksi valosarja.
Clasun pallovalosarjaakin koitin pitää ulkona mutta niistä lampuista on tehot lähteneet jo niin, että eihän ne enää edes valaise. Pöh!


Tänään taas vähän surffailin sohvia.

Onkos kellään käyttökokemuksia Ikean Kivik-sohvasta kankaalla Isunda harmaa?
Entä kankaalla Dansbo tummanharmaa?

 Coconut white bloggasi tänään Kivik-sohvasta, iso kiitos, kaikki tieto tulee nyt tarpeeseen! Kommenteista luin että tuo valkoinen Blekinge-kangas kerää nukkaa ja pölyä itseensä. Onkohan nämä muut kankaat samanlaisia, onko kellään kokemusta? Ainakin se, että koirankarvat ei tartu kiinni kankaaseen on iso plussa!

Ääk, Ikeassa alkoi sohvaviikot, tää taitaa olla merkki että Hyypiölä tarttee sen uuden sohvan!

4 kommenttia:

 1. Meillä oli ennen nykyistä sohvaa Ikean sohva tuolla Isunda-kankaalla. Onhan se kaunis kangas, mutta meillä ainakin keräsi ihan hirveästi karvoja itseensä. Lisäksi kissat tykkäsivät röpyliäisestä pinnasta vähän liikaa, eikä se pysynyt siis pitkään hyvännäköisenä. Uskoisin, että pinta nukkaantuu muutenkin melko helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti tästä neuvosta...nyt näitä täytyisi päästä vielä hivelemään livenä Ikealle.

   Poista
 2. Minulla ei ole kokemusta kyseisestä sohvasta tai Ikean kankaista, mutta koska niitä on myyty paljon ja en ole ihan kamalasti pahaa kuullut kyseisistä tuotteista, niin eiköhän nuo ole jokaisen euron arvoisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kuullut palautetta kun tuosta Isundasta ja siitä Blekindestä...hmmmm täytyy riskillä ottaa se mikä miellyttää eniten!

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...