6.1.2014

Pallolamppunen

Syksyllä kirpparilla kierrellessäni meinas pissa tulla housuun. Ei silleen, että vessareissu olisi jäänyt väliin vaan törmäsin sellaiseen juttuun mitä olen etsinyt vuosikaudet.
Pöydällä nökötti Lampukas-spottivalaisin. Tämä ihana retrovempele iloiselta seiskytluvulta. Tätä olen valkoisena etsinyt ja etsinyt, ja silloin kun sen olen bongannut, hinta on ollut korkea.
Nyt maksoin tästä vitosen.


Löytö tapahtui jo lokakuussa. Ja eihän koskaan asiat mene niinkuin pitäis. Huomasin että tämän asentaminen kattoon on vaikeaa. Ei riittänyt että purkasin kattokupin kokonaan vaan silloin iski seuraava ongelma. Valaisin on ruuvattava kattoon kiinni mutta mistään en löytänyt tarpeeksi pitkiä ruuveja oikeilla jengoilla.

Mutta nyt se on tuolla katossa!


Tämä on ihan Hyypiölää ja stemmaa toisien pallovalaisten sekaan, olohuoneessa kun on seinävalaisimena kultainen pallovalo ja spottina krominen sellainen..
 
 Katossa on. Ihan täydellinen suoritus ei ole, suojakupu uupuu vielä kun ei tietenkään löytynyt oikeanlaista ruuvia sen kiinnittämiseen.Huomaa linssilude.

Miten valaisimien kiinnitys voi ollakkin näin vaikeaa ja kamalaa puuhaa!

16 kommenttia:

 1. Oooooh, sopii täydellisesti teille!!! Upea valaisin!

  VastaaPoista
 2. TYKKÄÄN ja noi pallolamppuset ovat olleet minunkin mielessäni, kun niihin aika ajoin törmäilee kirppiksillä. Hyvä ja halpa löytö .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sara, tuo pallon muoto on niin kiva valaisimissa. Bongaappa mulle sit seuraavaks retrojalkavalaisin :)

   Poista
 3. Tosi hienosti sopii teille. Mun vanhemmilla on noita valaisimia, pallotuoli ja sellanen kiva luuripuhelin, kaikki ihan aikansa helmiä mistä ei kannata luopua. Hieno löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura, pallotuoli! Kusisin hunajaa jos sellaiseen joskus olisi varaa!

   Poista
 4. Se fiilis, kun vihdoin löytää jotain kauan etsimäänsä, on ihan mieletön :) Huippulöytö, joka sopii täydellisesti Hyypiölään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna, sä kirpputori-friikkinä tiiät. Ite pääsee nii harvoin nykyään kierteleen, mutta kiva kun silloin harvoinkin onnistaa.

   Poista
 5. Vitsit toi on magee!!! Tollaset löydöt on ihan parhaita. Mua niin harmittaa että meille ei mun ihailemat kattovalaisimet sovi ikinä. Kun ei oo edes paikkoja sellaisille, ja jos tekisi, niin saisi olla valtavan kokoinen, että edes huomaisi katossa olevan jotain :D Mutta teille tuo sopii kuin nenä päähän - ihan kuin ois asunut siellä aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutta, vanhoissa kamoissa on niin paljon enemmän henkeä kuin uusissa kaupasta ostetuista. Vielä kun löytäisin sen unelmalipaston.

   Poista
 6. Meillä on takkahuoneen katossa musta ja valkoinen "yksöislampukas". Muutenkin koko takkahuone on sou seventiis... josta sitten muuten tajusinkin, että en oo postannu koskaan koko huoneesta mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maija, yksöis-lampukkaatkin on hienoja. Hei, postausta kehiin vain.

   Poista
 7. Hieno löytö! Aivan täydellinen teille. :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...