4.1.2014

Vielä pari lahjusta

Unohdin konsanaan että sainhan minäkin joulupukilta pari pientä lahjusta, joten raportoidaan nyt nekin. Ajatuksena oli ottaa aivan fantsuja tunnelmallisia kuvia, mutta eipä nämäkään sitten onnistuneet...

Yksi nappula tuli kokoelmaan lisää....

Saavat olla valopään vieressä. Ehkä sille iski ajatus?

Sitten ystävältä tuli tällainen Party Liten kynttiläsomiste...eipä tämän virman tuotteita pahemmin Hyypiölässä näe. Johtuneekohan niiden pirun kalliista hinnoista. Tai no, en ole ollut kun kerran elämässäni kynttiläkutsuilla!

Tuli myös yksi kastehelmi lisää joten tarjottimelle muiden seuraan...

Eipä se onnistunut salamallakaan...


Nominaatioon lisää pari palaa...ehkä luulen että tästä tulee joku suurempi sana? Tai jos seuraava on H-kirjain, musta tuntuu että se ei oo hyvä juttu?

Tänään vietetty lasten kanssa leffailtaa poppareineen, lautasella oli Itse Ilkimys. Ihan hauska..oliskohan hankittava se kakkososa?

12 kommenttia:

 1. Ehdottomasti hankittava, se on kans hauska.

  VastaaPoista
 2. Mainioita lahjuksia! Nappuloita olen katsellut silläsilmällä jo pitkään, muttei ole vielä yhtäkään meidän kotiin saakka eksynyt, pöh. Ja Kastehelmet on ihan mun suosikkiastioita♥ Hmm, Itse Ilkimystä ei ollakaan vielä katsottu! Kiitos leffavinkistä siis:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappulat on niin kivoja. jopa niin kivoja että ostin niitä ystäville joululahjoiksikin :) Eiku leffahommiin!

   Poista
 3. Mulle ei pukki tuonut noita nappuloita vaikka niistä vähän salaa haaveilinkin. Meidän lapset tykkäsi, että se kakkos osa tuosta Itse ilkimyksestä on melkein parempi kuin ykkösosa,

  VastaaPoista
 4. Hyvät lahjukset oot saanut! Mukavaa tätä vuotta Hyypiölään! :)

  VastaaPoista
 5. Sä oot ollut kyllä tosi kiltti, kun oot saanut noin paljon lahjuksia :) Nappulat on kivoja, mutta mä hautaudun pian näiden kynttiläjuttujeni alle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna, mustakin mä oon ollu tosi kiltti, oisin voinut enemmänkin ottaa kaikkea ihanaa, hih.

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...