3.2.2014

Huippusuoritus

Tuntuu aivan yli-ihmiseltä. Vietettiin viimeisiä synttärijuhlia tällä erää suvun kesken. Sain alle 40 neliöön taiottua kahdellekymmenelle hengelle istumapaikat ja sen suorituksen jälkeen en voi kun taputella itseäni selkään. Mielestäni aivan huippusuoritus.

Toisen lapsen synttärit kun on keskellä talvea ja synttärijuhlien järjestäminen meidän isolle suvulle on ainainen ongelma. Kun terassistakaan näillä pakkasilla ei ole hyötyä.

Olin niin tyytyväinen itseeni, että täytyy se tänne blogin puolellekin raportoida. HYVÄ HYYPIÖ!


Kahdesta sohvasta oli tässä kohtaa pelkkää hyötyä. Olen itseasiassa tottunut niihin jo niin hyvin, että miten sitä malttaisi tuosta vanhemmasta luopuakkaan!


Lelutkin sain hetkeksi kasaan. Se on iso juttu se!


Vielä muutaman istumapaikan sain tiristettyä olkkarin nurkkaan.


Ja taas tämä ainainen linssilude. On se kumma.


Sain muuten Vastarintamalta aivan järkyttävän hyvän salsan ohjeen. Miltei kaikki vieraatkin sitä kehuivat. Tämän jälkeen en sitä valmistöhnää kyllä osta enää ikuna. Hyi.

Tällä kertaa tein keltaisen vihaisen lintu-kakun.Nyt kaikki juhlat lusittu joten aion keskittyä itseni parantamiseen flunssasta, ääni on jo menetetty joten sairaslomaillaan muutama päivä.

6 kommenttia:

 1. Oot sä kyllä supernainen. Nyt maltat levätä, joohan? Kiitti salsakehuista tätäkin kautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Supernaisista puhuttaessa mua ei kannata edes mainita samassa lauseessa. Ei oo remppaa, väikkäriä, imeväisiä yms. PUS ❤

   Poista
 2. Paranemista nyt juhlahumujen jälkeen!

  VastaaPoista
 3. Saisiko sitä salsan ohjetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo mitään määriä antaa mut anna mennä fiilispohjalta.
   Sipulisilppu limemehuun lillimään tunniks ja sen jälkeen perään kaltattuja tomaatteja, korianteria, juustokuminaa, suolaa ja chilimausteseosta.

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...