1.3.2014

Sinne läks

Voi tätä ilon ja onnen päivää. Möin juuri vanhan sohvamme pois!!!!!
Kyllä sitä on yritetty myydä palstalla kuin palstalla ja viimein tiputettua hieman hintaa joku sen suostui ostamaan. Meni muuten juuri kotoota muuttaneelle teinille joten hyvän kodin sohva sai.

Ja nyt kuulkaan...on muuten avaraa.....








Nyt vaan kävi kuten sisustelussa yleensä. Ostettuani tuon Ikean Karlstad-sohvan, seinä on väärän värinen. Harmaaksi se on kyllä sudittava, eikö? Hieman tummempi kuin sohva että sohva tulee esiin.



Lekmeriltä tilasin keltaisen lego-lootan ja lego-ukkelin päärasian. Eipä haittaa että jää lojumaan olkkariin, sopii tänne värien puolesta oikein mainiosti.






Seuraavaksi mietinnässä ostaakko rahin sohvaan vai ei.





Tuo retrolamppu-löytökin tulee nyt paremmin esiin kun sohva meni edestä pois.




On tuo vastavaloon kuvaaminen vaan vehkeestä. Ei onnistu valolla eikä iliman. Päh.

28 kommenttia:

  1. Jos huone olisi minun, maalaisin sohvan takaisen seinän valkoisella ja jos jotain extraa siihen haluaa, sen voisi maalata struktuurimaalilla. Valkealla maalilla maalattu seinä vamasti suurentaisi muuten pienehköä tilaa ja kyllä Stringkin sieltä silti esiin tulisi. Tavaraa koittaisin hieman karsia, nyt huone näyttää aavistuksen sekavalta, kun erilaista säilytyskalustetta ja tavaraa on niin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti minulla ei ole sitä ylellisyyttä minineliöissä asuessani asua minimaalisesti, tarvittavat kamat täytyy jotenkin säilyttää.

      Poista
  2. On se hieno! Tuon mallisen ostaisin itsekkin jos nyt pääsisin sohvakaupoille :)
    Seinä vois olla kiva mustanakin!? ;)

    VastaaPoista
  3. Kyllä minä odottelen näkeväni keltaista tai turkoosia!! Kamoon!! :)

    Ei vainkaan, voihan se olla vähän iso ala keltaiseksi, mutta.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ihana sohva. Minäkin olen katsellut, että kunpa pääsis omastaan eroon ja saisi uuden tilalle, jossa päälliset irrotettavia ja pestäviä ja vaihdettavia ja ja ja

      Poista
    2. Päällisten pestävyys on niin plusssa..vielä kun muistais mennä ostamaan sitä sohvansuojasuihketta...

      Poista
  4. Mä just eilen mietin, et jos pitäis just nyt vaihtaa sohva, niin sekoaisin lopullisesti. Kivoja sohvia tuntuu olevan joka blogissa ja mainoksessa.
    Mä muuten vetäisin seinän vaaleaksi/valkoiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta. Kun löysin tämän, pakko oli lopettaa sohvien katselu, etten vain enää muuta mieltäni. Vaalea/tumma, onpa vaikea valinta.

      Poista
  5. Sun olohuone on kuin lastenhuone! Ja ihan vaan pikku vinkki, keltanen on ihan kiva, mut rajansa kaikella!

    VastaaPoista
  6. Siis wau! Ja harmaa, todellakin harmaa! Sopisi just täydellisesti. ♥ Toki keltainen ja mustakin sopii, tai valkoinen jos nyt haluaa olla astetta pliisumpi. :) Mutta tummempi sävy ainakin mun mielestä antaa nimenomaan sitä syvyyttä ja tilan tunnetta muuten ahtaisiin nurkkiin (ja siksi itsekin suosin mm. mustaa).

    Liputan rahin puolesta, ehdottomasti! Mä välillä kyllästyn omaan rahiini, mutta sitten toisaalta se on just täydellinen rahina, sohvapöytänä, ja jopa mukamasdivaanisohvana. Vaihtelevuutta nääs. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain innoituksesta!!! ite mietin myös että tulisiko vaalea sohva kivasti esiin tummaa taustaa vasten. Täytyy miettiä....

      Poista
  7. Sohva on kiva ja pidän blogistasi. En voi kuitenkaan olla sanomatta, että tosiaan asuntonne ehkä vaikuttaa hieman liian täyteen ahdetulta. Toki kukin tyylillään, mikä minä olen sanomaan mitä kukin tekee kotonaan, mutta vaikka säilytystilan maksimoinnin ymmärränkin, itse kuitenkin miettisin olisiko mahdollista ehkä karsia jotain pois? Tai yhtenäistää ilmettä ja saada huoneesta näin ollen hieman rauhallisempi? Hieman tulee tunne, että olet laittanut esimerkiksi olohuoneeseen kaikkea mistä pidät ja nämä eivät ehkä täysin sovi toisiinsa, vaikka yksinään kivoja ovatkin :)

    En oikeasti tarkoita kommenttiani millään pahalla, tässä vain mietteitä mitä itse huoneen kanssa tekisin :) Ja makujahan toki on monia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti tämä koti ei ole kokonaan valkoinen enkä kuluta kuukaudessa tuhansia euroja erilaisiin desing-tuotteisiin. Täällä myös asutaan joten tavaraa tulee nelihenkisellä perheellä olemaan, Aina. Joten minimalistisia blogeja tulet löytämään aivan muualta.
      Mutta onneksi mä pystyn hyvin elämään näiden kuvoiden kanssa, mulla kun tuppaa olemaan hieman erilainen tyyli kun valtavirta. Pari kivaa ideaa on vielä olohuoneen varalle, ne kun saa toteutettua niin, WOW, tulen olemaan supertyytyväinen!!

      Poista
    2. M: hän ei kyllä maininnut kommentissaan mitään valkoisuudesta, designista tai minimalismista...Kuvissa vaan olohuoneenne todella äyttää melko sekavalta johtuen varmasti tavarapaljoudesta, erilaisista printeistä, huonekalujen sekoituksesta ja keltaisen määrästä. Olet monesti itse manaillut neliöiden puutetta ym. ja siihen auttaa parhaiten tavaramäärän ( mm. koriste-esineiden) karsinta ja kalusteiden yhtenäistäminen ( nyt mm. aikki säilytyskalusteet ovat keskenään eriparia).

      Poista
    3. Anonyymi yllä jo hyvin kiteyttikin mitä ensimmäisellä kommentillani hain. Tässä ei siis toki ollut kyse valkoisuudesta tai designin ostamisesta. Mutta kun nyt designin otit puheeksi, niin joskus olen miettinyt, että kun kuitenkin aika usein ostat jotain edullisempaa sisustukseen liittyvää, niin jättämällä nämä ostamatta ja säästämällä nämä rahat, saisit jo aika nopeastikin ostettua jonkin design-tuotteen, kun niistä tosiaan aina välillä tunnut haaveilevan.

      Mutta kukin tyylillään, mielipiteet sallittaneen lukijoillekin :)

      Poista
    4. Jep taisi mennä sivuraiteille tämä keskustelu. Ja mielipiteitä pitää ollakki!!!!
      No ehkä mä joskus jotain design-juttua vielä hankin.

      Poista
  8. Toi sohva on kyllä nappiostos teille. En malta odottaa lopputulosta.
    Toivottavasti se on yhtä Hyypiötä, kun aina. <3

    VastaaPoista
  9. KÄÄK miten ihana blogilöytö! Teillä näyttää ihanan kotoisalta, johtunee kai tuosta keltaisesta. Tykkään hurjasti sun tyylistä!

    Ja voi miten upea on myös tuon edellisen postauksen valaisin. Olen yrittänyt etsiä täydellistä retrovalaisinta työpöydälle - toistaiseksi tuloksetta. Ehkäpä minäkin löydän vielä omani.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tervetuloa Marjukka Hyypiölään! Tyyli on ajottain hukassa mutta ompa ainakin omannäköinen :)
      Pidetään peukkuja että löytäisit oman valaisimesi!!

      Poista
  10. Onnea uudesta, se on ihana ja ihanan napakan muotoinen... jos näin voi sanoa ;)
    Ihanaa alkavaa viikkoa ♡

    VastaaPoista
  11. Teillä on niin kotoisaa, tykkään kovasti.

    VastaaPoista
  12. Mä tykkään pelkistetystä tyylistä ja suosin sitä omassa kodissani. Ehkä juuri siksi onkin niiiin kiva lukea tätä sun rönsyilevää ja elämänmakuista, konstailematonta blogia. Kukin siis tavallaan ja ei kai tätä kenenkään ole pakko tahtomattaan lukea. Anna keltasen vaan kukkia ja tavaroiden lisääntyä, jos siltä tuntuu! :)

    Mukavaa kevään odottelua Hyypiölään!

    H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hoolle. Tämä kelta-rakkaus ei ota laantuakseen näköjään joten annetaan mennä ja täysillä!

      Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...