Nyt raapaisin taas vähän susheja, sunnuntain ratoksi.
Tällä kertaa kokeilin maki-susheja tonnikalamöhmällä. Sekaisin tunaa ja majoneesiä. Itse tehtyä majoa, tietenkin.
Siihen tulee:
Munankeltuainen
1 tl sinappia
1 tl punaviinietikkaa
suolaa, pippuria
n. 1,5 dl Auringonkukkaöljyä
Kulhossa sekoitetaan keltsi, sinappi, etikka ja mausteet. Aletaan lisäämään öljyä ohuena nauhana samalla sekoittaen. Pikkuhiljaa tökötistä muodostuu majoneesia.
Ja niin paljon parempaa kun tuubimajo!
Toinen "uutuus" oli tuorejuusto-maki. Lohen ja kurkun kaveriksi maustamatonta Philadephia-juustoa. Aika vänkä sekoitus, mutta toimii.
Nam ja maiskis!!
Oi, minäkin rakastan sushia! Herkullisen näköisiä nuo sinun makisi, mutta missäs on wasabi? :)
VastaaPoistaOn sitäkin siellä, on tainnut rajautua kuvasta veks :) Eihän sushit oo mittään ilman Wasabia!!!
PoistaSushi on niin hyvää, mutta en ole vielä itse uskaltautunut sitä tekemään. Hienoja olet aikaansaanut!
VastaaPoistaNe on periaatteessa aika iisejä tehä ja täytellä voi mielen mukaan.
PoistaEn ole ikinä maistanut sushia, aikeissa kyllä on joskus kokeilla! Meiltä päin ei sellaista ravintolaa löydy, josta moisia saisi.
VastaaPoistaVoi että, sitten sulla on aukko sivistyksessä :)
PoistaOnneks Sushi alkaa yleistymään päin, toivottavasti tekin saatte ravintolan josta sitä saa.
No mä asun pk-seudulla ja tässä kaupungissa on ehkä 3 sushiraviintolaa--
Oo, tervetuloa meillekin sushia vääntämään! Ihanan näköistä. Jos en olisi juuri mättänyt masua täyteen, niin herahtaisi vesi kielelle.
VastaaPoistaHihii.... mulle tuli uudestaan nälkä kun katselin näitä kuvia taas. NAM
Poista