11.1.2016

Kotona

Täällä ollaan nautiskeltu viikonloppu uudesta järjestyksestä ja ihanien lapsosten seurasta.
Uutta järkkää tosin makustelen vieläkin... ja hienosäädän tietysti.
Lipasto muuttikin yks kaks yllättäen olkkarin perimmiäseen nurkkaan. Eli HUPS vaan.

Ja kun on helv.....siis tosi kylmä, niin kynttilöitä on kiva poltella.


Legot on kovassa käytössä, ja onkin aika tenkkapoo miten ihmeessä säilyttää pienenpienet legot jotenkin järkevästi. Tämä iso tuntuu olevan todellakin liian iso kaikille mini-mini Lego paloille.
Onko teillä mitään järkevää Legojen järjestystä/säilytysratkaisua?


Ihana oli nauttia sen viisi minuuttia siististä ympäristöstä. Nyt kuvan olkkari onkin aivan erilainen leluineen kaikkineen :)

5 kommenttia:

 1. Yksi tuttu teki legoille säilytyspussin. Se oli sellanen suuuuuuri pyöreä kangas, joka toimi myös leikkien alustana. Se sitten vaan kasattiin legoineen kaikkineen "suppuun" ja laitettiin narulla ikään kuin säkiksi. Naru tais olla pujotettu siihen reunaan... En muista ihan tarkkaan. Ymmärtääkö tästä idean? Minusta se oli tosi kätevä! Sillon kun legoilla ei leikitty, pussukka roikkui narustaan vaatehuoneen naulakossa. Mii laik!

  VastaaPoista
 2. Moi, meillä tosi paljon legoja ja olemme ostaneet Ikeasta isoja pelti ämpäreitä(niitä kannellisia, en muista nimeä). Ja kootut(ei kaikkea tietty)lasi kaapissa. Poikani jo koululainen eli rakentanut vuosia ja kerännyt isoja sarjoja, mutta tulevaisuudessa ihan hyvä ratkaisu. Tynnyrit ihan ok lastenhuoneessa ja voi käyttää joskus myöhemminkin muuhun tarkoitukseen. Suosittelen säilyttään eri sarjat eri "säilytys rasioissa", koska kokoominen helpompaa jatkossa.

  Terveisin äiti Turusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä vinkkejä, kiitos! Varsinkin että kootut laittaisi jonnekin esille..yes :)

   Poista
 3. En osaa oikein tuohon lego ongelmaan antaa apua, kun ei koske mua nyt tässä elämän tilanteessa. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Tuuhan kylään Aurinkokujallekkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä kehittelen jonkun systeemin :) Kiitos kutsusta, tulenkin käymään visiitillä.

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...